Sommerhus

Byfogedhuset

Byfogedhuset er et skønt feriehus for 4 personer, beliggende blot 100 meter fra Svaneke Torv. Vælg byfogedhuset, hvis du ønsker en feriebolig i høj kvalitet og med en perfekt beliggenhed i Svaneke.

Byfogedhuset

Lækkert feriehus for 4 personer, som er indrettet således: Stor entré med garderobeskabe. Flot og højloftet stue med spiseafdeling, sofaarrangement og tv. Dejligt lyst badeværelse med bruseniche og vaskemaskine. Fra stuen er der indgang til et veludstyret køkken med opvaskemaskine, køleskab og frostbox. Feriehuset har 2 gode soveværelser, som begge er indrettet med en dobbeltseng samt garderobeskabe.

Fra stuen er der udgang til en hyggelig terrasse med havemøbler. Terrassen fører videre ud i en lille fælleshave, hvor der er grill-muligheder (fælleshaven deles med 2 andre ferieboliger).

God beliggenhed i en af Bornholms mest eftertragtede feriebyer

Få skridt fra Byfogedhuset ligger Svaneke Torv. Glæd dig til de hyggelige torvedage. Stemningen er høj – og der er masser af sjove tilbud hos de lokale torvehandlende.

Frister det med en kold øl på Svaneke Bryghus, eller går du videre til de næste fristelser? Svaneke er fyldt med lækkerier. Håndlavet is, bolsjer, lakridser og vingummi…og det er ikke kun din mund, der kan glæde sig. Dine øjne vil også elske de lækre designerbutikker med tøj, glaskunst og antikvitetshandlere.

Med et smil på læben fortsætter du til Svaneke Havn. Her kan du få frisk fisk hos de lokale fiskerbåde, eller måske bare nyde den skønne stemning. Snart kommer en liflig duft dig i møde. Svaneke Røgeri byder dig indenfor med et væld af velsmagende røgvarer. Tag en tur langs den smukke kyststi i Svaneke. Sæt dig på de varme klipper. Mærk følelsen af ferie.

Det er ikke uden grund, at Svaneke er Bornholms mest eftertragtede ferieby… og når du vælger Byfogedhuset, bor du perfekt i Svaneke.

Ferie i Byfogedhuset

Du kan læse meget mere om Byfogedhuset på Team Bornholms hjemmeside.
Her kan du også se priser, og bestille din rejse.

Du er naturligvis velkommen til at ringe på 56 95 85 66, eller maile til info@teambornholm.dk, hvis du ønsker gode råd og ideer til dejlige feriedage på Bornholm. Hos Team Bornholm kan du bestille en samlet pakkerejse indeholdende færgebillet, overnatning og gratis sygdomsafbestillingsforsikring.

Social:

Information

Åbningstider denne uge:

Mandag

8:00-18:00

Tirsdag

8:00-18:00

Onsdag

8:00-18:00

Torsdag

8:00-18:00

Fredag

8:00-18:00

Lørdag

8:00-18:00

Søndag

8:00-18:00

Kontakt

Tlf. +45 5695 8566

E-mail info@teambornholm.dk

Web byfogedhuset

Adresse

Ndr. Kystvej 34

3700 Rønne

Se flere sommerhuse i Svaneke

Svaneke er en all-time feriefavorit. Klik her for at se flere sommerhuse i Svaneke.

Prisgaranti

Hos Team Bornholm bestiller du direkte på feriestedet uden fordyrende mellemled.

Ingen skjulte tillæg

Din pris er altid inklusive rengøring, el-forbrug og gratis sygdomsafbestillingsforsikring.

Bestil en samlet pakkerejse

Vi hjælper gerne med at bestille dine fly- eller færgebilletter

Relaterede events

Herunder finder du events af samme arrangør, som du kan deltage i.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00