Bornholm Spirits

Hos Bornholm Spirits brænder vi for at skabe unikke, økologiske og velsmagende produkter såsom snaps, akvavit, vodka og andre former for spiritus.

Den Bornholmske Spritfabrik nu Bornholm Spirits er etableret i 1994, produktionen er karakteriseret af håndværksmæssig omhu og gode råvarer –  hvilket kan smages i hver eneste dråbe.

Fra Snaps Bornholm til Bornholm Spirits.

Historien startede i 2015 med en enkelt og meget stærk chili snaps et meget koldt sted i europa. I dag er porteføljen vokset med en lang række premium produkter, international anderkendelse og egen fabrik i Nexø, – og med en klar ambition om at blive Nordens største økologiske spiritusproducent.

Hos Bornholm Spirits brænder vi for at skabe unikke og velsmagende produkter såsom snaps, akvavit, vodka og andre former for spiritus. Vi skaber nyklassikere og gentænker begrebet snaps, samtidig med at de stolte traditioner holdes i hævd. Vi hylder mangfoldigheden i de skønne nordiske ingredienser, gennem kvalitetsspiritus, som er en fryd for ganen såvel som for øjet. Vi elsker kort fortalt at stimulere og inspirere andre mennesker igennem vores produkter.

Vi, de passionerede og autentiske ildsjæle bag Bornholm Spirits arbejder kontinuerligt på at skabe nye spændende smagsvarianter. Snaps, Vodka, Akvavit, Bornholmer Akvavit, Sevablødda og andre spirituosa produceres med kærlighed, nysgerrighed og dedikation på baggrund af gode råvarer og superblødt krystalklart bornholmsk vand, som har lagret på mineralholdig klippegrund i milliarder af år, hvilket er med til at give spiritussen en endnu mere afbalanceret smag.

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og økologi betyder meget for os. Bornholm Spirits præsenterer en perlerække af økologiske premiumprodukter – med ønsket om at udbrede kendskabet til den fineste bornholmske spiritus af den bedste kvalitet.

Vi håber, at du vil nyde disse produkter. God fornøjelse.#vinipper #celebratinglife

Venlig hilsen

Bornholm Spirtis

Information

Åbningstider denne uge:

Ingen tilgængelige åbningstider for denne uge.

Kontakt

Tlf. +45 2256 1256

E-mail info@bornholmspirits.com

Web bornholmspirits.com

Adresse

3730 Nexø

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00