Atelier Kasper Munch Julin

Du finder Atelier Kasper Munch Julin centralt i Hasles gamle bydel hvor charmerende bevaringsværdige bygninger pryder bybilledet.

Atelieret ligger på hjørnet af Fælledvej og Grønnegade i en gammel ejendom fra 1700 tallet. Butikken og ejendommen har tidligere huset købmand, slagterbutik, frisør og senest VVS forretning. I dag er huset, ud over butik og værksted, også bolig for mig og min familie og danner den perfekte ramme for et liv hvor jeg kan kombinere mit kunstneriske virke, med nærvær med familien og hvor jeg kan hente inspirationen lige ude for døren i form af Bornholms storslåede rå natur, lyset, havet, himlen, de gamle stenbrud, skov, strand og Bornholms mange smukke gamle monementale bygningsværker.

Åbent efter aftale

Galleriet har kun åbent efter aftale.

Atelieret ligger et stenkast fra Bornholms Center for Kunsthåndværk og få hundrede meter fra masser af oplevelser for hele familien. Deriblandt røgeri, restauranter, Hasle havn med cafe og strandbar, havnebad, badeland og en håndfuld små specialbutikker. I Hasle kan man også nyde de storslåede solnedgange over Østersøen og området går derfor under betegnelsen guldkysten.

I Atelierets butik kan du se og købe originale kunstværker og artistprints i nummereret og signeret editioner. Jeg laver også værker på bestilling. Butikken har dagligt åbent i højsæsonen. Du er altid velkommen til at kontakte mig for en aftale.Kom forbi atelieret og få en snak med kunstneren om livet og lyset på Bornholm, jeg glæder mig til at se dig.

Social:

Info

Åbningstider denne uge:

Kontakt

Tlf. +45 4158 1438

E-mail info@atelierkaspermunchjulin.dk

Web atelierkaspermunchjulin.dk

Adresse

Grønnegade 10

3790 Hasle

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00