Aparthotel Bølshavn 9

Dette smukke lejlighedshotel ligger i det idylliske Bølshavn lige ved Østersøens strand mellem Svaneke og Gudhjem – over for Christiansø.

Du kan vælge mellem tre luksuriøse feriehuse og fire skønne ferielejligheder der får dig til at føle dig hjemme.

Ren afslapning

Vores gæster sætter pris på husets dejlige beliggenhed midt i mellem gamle frugttræer lige ved havet, og hverken en sti eller en gade skiller den enorme parklignende have fra bredden. Hos os gror figentræer og morbær, og man ser firben smutte frem og tilbage mellem strandskrænterne.

Udflugtsmål

Herfra når du efter en kort biltur de udstrakte sandstrande på den sydlige del af øen, mens der nordpå er fantastiske vandrestier med stejle skrænter ned til havet, og midt på øen findes der århundredgamle skove med meget råvildt, men også vidtstrakte hedelandskaber. At tage på vandre- og cykelture, at bade og at fiske – alt er muligt. Vores golfspillere glæder sig over fire 18-huls-baner – som alle kan nås inden for højst 20 til 25 minutters kørsel.

Kulinariske oplevelser

Lige “rundt om hjørnet” ligger den hyggelige restaurant “Louisekroen”, som tilbyder et væld af specialiteter med oksekød. I Listed, vores direkte naboby 2 km herfra, venter café og isbar “Bay Frost” ved Listed havn. – Og i Svaneke finder du alt – fra hotelrestauranten i “Siemsens Gaard” nede ved havnen over isbaren ved siden af Pernille Bülows glaspusteri hen til det hyggelige “Bryghus” med hjemmelavet øl og solide måltider. Ikke at forglemme super-bageren og bolchekogeriet på torvet og meget mere…

Afslapning i haven

Vil du hellere blive hjemme? Vores store have har masser af plads til afslappende timer i solen med en svag vind og badestedet på havnen ligger kun 300 m herfra.
Er du nysgerrig efter at læse mere? Så gå ind på vores hjemmeside www.boelshavn9.de . Her finder du uførlige beskrivelser af huse, lejligheder og værelser med talrige billeder, som vil vække din “appetit”!

fire

Information

Åbningstider denne uge:

Ingen tilgængelige åbningstider for denne uge.

Tlf. 56 49 61 21

E-mail info@boelshavn-9.de

Web boelshavn-9.de

Bølshavn 9

3740 Svaneke

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00