Rønne Handelsstandsforening

Oplevelser og handel i skøn forening

Rønne Handelsstandsforening er en forening for de Handels- og Erhversdrivende i Rønne By. Foreningen primære formål er at skabe oplevelser og liv i Rønne By, fremme byens synlighed og fortælle den gode historie samt at varetage driften af foreningens bygavekort. Foreningen består af en bestyrelse på syv medlemmer, som repræsenterer de godt 100 medlemmer, der støtter op om foreningens arbejde.

Rønne By er Bornholms metropol, men trods det ligger det os meget på sinde, at der skal være “varmt” og hyggeligt i Bornholms største by. Desuden sætter vi pris på den store mangfoldighed af medlemmer – det er netop det, der gør Rønne til en spændende by at være i, at leve i og ikke mindst at være turist i.

Igennem De 7 Stænder organiserer Rønne Handelstandsforening sig og kommunikerer sine værdier og sin mission. Samtidig er det platformen, der samler bornholmere, turister og virksomheder i Rønne.

Rønne Handelsstandsforening er stolt over, at så mange erhvervsdrivende vælger at melde sig ind i foreningen og bakke op omkring fælleskabet, for kun sammen kan vi udvikle os og flytte grænser.

Kontakt os

I Rønne Handelsstandsforening har vi et brændende ønske om at levere den kortest mulige vej til oplevelser med kvalitet, ekspertise og forkælelse. Derfor har vi inddelt byen i 7 oplevelsesgrupper, Stænder, for at fortidens værdier som ærlighed, troværdighed og god service, skal guide os rundt i stænder, der i vor moderne tid, er inddelt efter livets og hverdagens valg. Rønne ønsker at lære dig at kende, og bliver aldrig træt af at gøre sine gæster, kunder og borgere klogere, gladere, tryggere, smukkere, sundere…..Det tænker vi er guld værd for alle!

Information

Tlf.: +45 5695 4900

E-mail: info@ronnehandel.dk

Web: rønneby.dk

Store Torv 11

3700 Rønne

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00