JF Data

Hos JF har vi gjort det nemt for dig at få en flot hjemmeside. Uanset din branche har vi en designskabelon der passer.

Brugervenligt design

Dine kunder møder dig på din hjemmeside. Derfor er det altafgørende vigtigt, at din hjemmeside giver et godt indtryk fra starten.
Din hjemmeside skal gøre det nemt for fremtidige kunder at komme i kontakt med dig.

Med Umbraco som det bagvedliggende Content Management System er det nemt for dig at redigere tekst og billeder. Samtidig er din hjemmeside robust og fremtidssikret fordi Umbraco er en såkaldt open source platform. Det betyder blandt andet, at din hjemmesides funktionalitet nemt kan udbygges efter behov.

Mobilvenligt design

Ifølge Danmarks Statistik for 2016 benytter 3 ud af 4 danskere deres smartphone til at surfe på internettet, og tendensen er stigende.

Hvis din hjemmeside ikke er optimeret til mobiltelefoner er der derfor en meget høj sandsynlighed for at du går glip af et stort antal besøgende, og at de besøgende der alligevel lander på din hjemmeside forlader den igen – med uforettet sag.

Hos JF designer vi din hjemmeside så den er responsiv, dvs. at visningen tilpasser sig automatisk til den skærm brugeren benytter.

Søgemaskineoptimeret hjemmeside

Din hjemmeside eksisterer ikke hvis den ikke bliver vist i søgemaskinerne. Derfor optimerer vi din hjemmeside således at Google nemt kan finde dit indhold.

Vi benytter de nøgleord der er vigtigst for din virksomhed at blive fundet på i overskrifter, og vi strukturerer beskrivelser og billeder så de er synlige for søgemaskinerne.

Effektiv webshop

JF giver dig mulghed for at integrere en professionel webshop på din hjemmeside med modulet TeaCommerce.

TeaCommerce gør det nemt for dig at opdatere dine produkter, modtage betalinger og styre dit varelager så du kan bruge tiden på at servicere dine kunder istedet for at administrere systemer.

JF har opsat webshop for blandt andre Madam Stoltz og Werner & Larsen.

Vil du høre mere om hvordan vi kan skabe vækst for dig?

Kontakt os allerede i dag og få et tilbud på netop din løsning.

Info

Åbningstider denne uge:

Ingen tilgængelige åbningstider for denne uge.

Tlf.: 5695 2648

E-mail: info@jf-data.com

Web: jf-data.com

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00