Chili-on

Erfaren virksomhed

Vi har sammensmeltet de vigtigste færdigheder i Chili-on, idet vi har mange års erfaring indenfor reklame, tryksager, økonomi, finansiering, indkøb, udvælgelse af pålidelige leverandører og samarbejdspartnere, og vi har i en årrække selv “siddet på den anden side af skrivebordet” og har skulle købe de ydelser, som vi nu selv tilbyder.

Det giver en stærk baggrund og en stor forståelse for tidspres og vigtigheden af opfyldelse af alle aftaler i den rette tid og i den rette kvalitet.

krydderi for alle sanser

Vores motto “krydderi for alle sanser” har blandt andet baggrund i vores store lidenskab for fotografering, hvor komposition, lyssætning, tid, kreativitet og øje for det fantastiske i mennesker, dyr, natur og design spiller en altafgørende rolle.

De samme ting gælder i meget stor grad, når vi ser på kundernes reaktioner, når de modtager en kreativ reklamegave som på en spændende måde viser hvem giveren er , og eventuelt i hvilken anledning gaven er givet.

Kontakt os for at høre mere

Vi er medlem af én af verdens største sammenslutninger for reklamegave grossister / distributører, hvilket giver os de bedste muligheder for at imødekomme vore kunders krav til nye, spændende tiltag.

Hvis du ikke har tid til at lede efter inspiration i de mange kataloger der findes her på hjemmesiden, så skriv eller ring direkte til os, så vi sammen kan finde den rigtige løsning for dig.

Det er dét vi bestræber os på, og det er dét, vi altid er blevet rost for…

Tlf. 20 30 61 11

E-mail: info@chili-on.com

Info

Åbningstider denne uge:

Ingen tilgængelige åbningstider for denne uge.

Tlf.

E-mail

Web

Tags:

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00