Center for Regional- og Turismeforskning

Center for Regional- og Turismeforskning har til huse på Stenbrudsgården i udkanten af Nexø. En lokalisering alle med forbindelser til CRT værdsætter på grund af den smukke beliggenhed og de fine rammer.

Stenbrudsgården er fra 1759 og ligger i forbindelse med et tidligere stenbrud. Sandstensproduktionen ophørte i 1957, og i dag er det gamle brud fyldt op med vand, så CRT’s medarbejdere har udsigt til både Stenbrudssøen og Østersøen. Bygningerne er fredede, og al restaurering er foretaget med største respekt for gårdens særegenhed. Kulturstyrelsen har foretaget renoveringen og har tidligere ejet bygningerne, men 1. januar 2008 blev Stenbrudsgården købt af Sparekassen Bornholms Fond.

Faciliteter

I dag huser de gamle bygninger en moderne arbejdsplads med atmosfære og autenticitet. Kontorerne varierer i størrelse og indretning, så individuelle ønsker om eget kontor eller delekontor kan tilgodeses. Vi har også ledige skrivebordspladser, hvor bl.a. gæsteforskere og ph.d.-studerende fra vores samarbejdsinstitutioner fra tid til anden slår sig ned.

Info

Adresse:

  • Stenbrudsvej 55
  • 3730 Nexø

Kontakt:

Tags:

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00