Business Center Bornholm

Business Center Bornholms overordnede mål er at styrke de bornholmske virksomheder, så de er kvalificeret til at klare både nutidens og fremtidens udfordringer.

Business Center Bornholm er indgangsportalen til virksomhedsvejledning og den lokale erhvervsservice på Bornholm. Her arbejder en række konsulenter der hver har sit speciale, og som sammen giver et godt vejledningstilbud til de bornholmske virksomheder. Vi skal blandt andet støtte bornholmske virksomheder, der ønsker at sætte mere fokus på strategisk udvikling. Vi tilbyder konsulenter, der er gearet til at yde kompetent sparring og vejledning for både ledere og medarbejdere. Vi har som mål at medvirke til at skabe vækst i det bornholmske erhvervsliv til størst mulig gavn for hele det bornholmske samfund.

Du får hjælp og sparring til at udvikle din virksomhed, hvad enten det drejer sig om organisation, interne procedurer, personalepolitik, håndbøger, generationsskifte eller … Du får individuel, udviklende vejledning – og ofte giver vi dig et ‘værktøj’, du efterfølgende selv kan bruge. Disse udviklingsforløb skræddersyes til lige præcis dine behov – ikke to virksomheder er ens.

 

Kontakt os

Vores konsulenter kan kontaktes, og sidder klar til at lytte til jeres behov og sammensætte det korrekte forløb for dig og din virksomhed.

Info

Åbningstider denne uge:

Ingen tilgængelige åbningstider for denne uge.

Tlf.

E-mail

Web

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00