Bornholms Landbrug

Øens rådgivningsvirksomhed for landmænd, fødevareproducenter og selvstændigt erhvervsdrivende

Landbrug og fødevareproduktionen er et stort og betydende erhverv for Bornholm med en generel tendens til øget produktion i både primær- og nicheproduktionen. Foruden landmanden og fødevareproducenten er der en stor interesse og opmærksomhed på erhvervet, noget som vi i Bornholms Landbrug ser som gunstigt og som vi arbejder meget positivt ind i. Vi arbejder med alle aktører i hele værdikæden, fra producenten til det politiske niveau, og forsøger at gøre en positiv forskel hver eneste dag.

Bornholms Landbrug er en landbrugsfaglig organisation med ca. 460 medlemmer. Vi har som formål at varetage medlemmers faglige, økonomiske, sociale og kulturelle interesser. Både folkevalgte og ansatte er altid åbne for debat og bearbejdning af ønsker og ideer fra medlemmer. Bornholms Landbrug blev dannet ved fusion mellem Bornholms Landøkonomiske Forening og Bornholms Familielandbrug i foråret 2006 og er organisationsmæssigt bygget op med en bestyrelse på 6 medlemmer. Derudover er der udvalg inden for Planteavl, Kvæg, Svin, Deltidslandmænd og Seniorklub. Bornholms Landbrug er medlem af Landbrug & Fødevarer.

Kontakt os

Vores formål er gennem rådgivning og service skabe værdi for vores kunder og medlemmer. Værdien skabes gennem solid, professionel tværfaglig rådgivning, hvor kunden er i centrum.

Info

Åbningstider denne uge:

Ingen tilgængelige åbningstider for denne uge.

Tlf.

E-mail

Web

Tags:

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00