Bornfiber Service Provide ApS

BornFiber har en vision om at bruge den teknologiske udvikling til at sikre ægte højhastighedsbredbånd til bornholmerne.

Om os

Vi købte i februar 2015 det eksisterende fibernet fra Østkraft, som skal danne grundlag for den videre udbygning. Østkraft havde på vegne af bornholmerne visionært bygget et stærkt fibernet, men måtte ikke længere fortsætte udbygningen.

Forligspartierne bevilligede i 2014 60 millioner kroner til udbygning af bredbånd på Bornholm. Vi vandt udbuddet “Bedre bredbånd på Bornholm”, og vi bygger videre på infrastrukturen startet af Østkraft.

Statens tildeling af forpligtiger til udbygning af bredbåndsnettet, og BornFibers indsats har resulteret i, at BornFiber i dag dækker fire ud af fem husstande på Bornholm.

Turen kom til Bornholm

Bornholm har historisk set været ladt en smule i stikken hvad angår udviklingen af infrastruktur, så det er et meget positivt, at vi nu er videre. Et bedre netværk har længe stået højt på bornholmernes ønskeseddel, og allerede i 2005 blev de første spadestik til et udbygget netværk taget.

Bornholm har med andre ord ventet længe, og for at lægge vægt bag vores løfter om et ægte højhastighedsbredbånd begyndte vi med at investere 148 millioner kroner Østkrafts fibernetværk. Her midt i 2017 har vi investeret omkring 320 millioner kroner i opgraderingen af lokalt bredbånd til Bornholm.

Konklusionen er, at Bornholm er ved at være en af de landsdele med den alle bedste bredbåndsinfrastruktur. Tiden, hvor Bornholm var teknologisk bagud – er ved at være fortid.

Kontakt os

BornFiber kan i dag levere bredbånd via fiber til over 13.000 adresser – og professionelt, trådløst bredbånd til over 10.000 adresser på Bornholm. Cirka fire ud af fem husstande på Bornholm er dækket. Vi er hele tiden i gang med at koble nye kunder på vores net. Så BornFiber er en virksomhed i vækst.

Info

Åbningstider denne uge:

Ingen tilgængelige åbningstider for denne uge.

Tlf.

E-mail

Web

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00