Bliv medlem af Destination Bornholm

Destination Bornholm arbejder for Bornholms turisme, der skaber mere end 3.500 jobs og en omsætning på knap 4 mia. kroner om året på vores ø.

Udvikling + Fællesskab = Flere turister

Din virksomhed er på den ene eller anden måde i forvejen en del af turismen på Bornholm – og har dermed direkte eller indirekte også gavn af det arbejde, som Destination Bornholm udfører. Men vi har brug for dig som medlem – ligesom de mere end 600 andre virksomheder, der via deres medlemskab bidrager økonomisk til Destination Bornholm – så vi kan gøre endnu mere for turismen på øen. Jo flere vi er, jo bedre kan vi markedsføre og udvikle turismeproduktet.

Læs mere om vores arbejde og hvilke fordele du opnår som medlem på denne side, og det vil glæde os og ikke mindst de øvrige 600 medlemmer rigtig meget at byde dig velkommen.

Med venlig hilsen
Gitte Tvilling
Adm. direktør, Destination Bornholm

Der er mange fordele ved at være med i fællesskabet

Uanset om du er en stor eller lille virksomhed, arbejder vi for dig! Et medlemskab er først og fremmest dit bidrag til vores overordnede arbejde – men du får også mange konkrete fordele ved at være med:

Som medlem kan du får adgang til vores store råfilm-arkiv med smukke billeder fra Bornholm, som du frit kan bruge i din markedsføring.

Din virksomhed får en profil på hjemmesiden bornholm.info. Hjemmesiden har over 800.000 årlige besøgende og står stærkt i søgemaskiner. Det er et digitalt boost til din synlighed.

Få råd og vejledning i forhold til markedsføring og udvikling af din virksomhed. Vi er altid friske på en kop kaffe og en brainstorm.

Dine brochurer kommer på hylderne i Bornholms Turistinformation, der hvert år har ca. 150.000 gæster.

Adgang til en billeddatabase med over næsten 5.000 fotos af Bornholm. Billederne kan frit bruges til kommercielt brug og vi tilføjer løbende flere.

Som medlem af Destination Bornholm skrives du automatisk op til vores erhvervnyhedsbrev. Her kan du læse om de seneste tiltag fra Destination Bornholm og trends indenfor turisme. Du kan til enhver tid afmelde igen via det senest tilsendte nyhedsbrev.

Destination Bornholm arrangerer presseture for journalister og influencers. Her udvælges relevante virksomheder og som medlem kan det blive din virksomhed de besøger.

Der afholdes løbende foredrag og workshops for Destination Bornholms medlemmer, hvor man kan høre om emner der er relevante for turismevirksomheder.

Vi markedsfører Bornholm

Sammen med vores medlemmer er vi med til at skabe den gode fortælling om Bornholm som rejsedestination. Årligt bliver det til 269 mio. eksponeringer, som hjælper med at holde Bornholm top-of-mind når rejserne skal bookes.

Vil du gerne kontaktes angående medlemskab?

Satserne for et medlemskab af Destination Bornholm udregnes ud fra din virksomheds størrelse. Ikke alene bidrager man til den fælles markedsføring af Bornholm, men din virksomhed får også en lang række gratis fordele og rabatter ved et medlemsskab.

Vil du gerne have en uforpligtende samtale om et medlemsskab af Destination Bornholm? Udfyld kontaktformularen herunder og vi kontakter dig. Du er altid velkommen til at ringe til os på tlf. 5695 9500 eller skriv til info@bornholm.info.

Kontakt
Destination Bornholm

Hvis du allerede er overbevist om, at du ønsker at være med til at skabe en stærkere turisme på Bornholm, eller gerne vil høre mere, så kontakt Destination Bornholm for nærmere.


Kontakt:

Tlf: 5695 9500

Mail: info@bornholm.info

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00