Svaneke Brød

Svaneke brød bager brød fra økologisk bornholmsk mel på surdej - nu også pizza

Økobrød med kærlighed, surdej og holdninger

Svaneke Brød er, efter at være flyttet I nye smukke lokaler, gået I samarbejde med Svaneke Blomster om at åbne kaffebar.

Så når du køber det dejlige morgenbrød eller de smukke blomster, kan du tilmed også nyde din yndlingskaffe to-go, eller sidde ude på bænkene foran butikken med ansigtet i solen og udsigt til skønne Svaneke havn.

Brødelskere er stadig vilde med det særlige brød, og der køres fra hele øen for at besøge det traditionsholdige bageri. Kærligheden til brød er ikke blevet mindre med årene, og der bages stadig på gammeldags manér med respekt for håndværket og bagetraditionerne: ”Vi gør os umage med at få håndværket tilbage i processen, for at lave det sundeste og bedste brød”.

I brødene bages der med surdej (ingen gær) og det gode økologiske Bornholmske mel. Brødene koldhæver derefter i hævekurve.

Det er et bageri med holdninger, der er imod madspild, tror på bæredygtighed og økologi, og også et bageri der rigtig gerne vil tale om det.

Udover nye lokaler, har de også åbnet en søsterbutik på Amager Strandvej, hvor de prøver at lære ama’rkanerne at spise surdejs brød.

I København er der også åbnet op for salg til kantiner og andet erhverv af deres signatur rugbrød, så hvis du vil nyde brødet hver dag skal du endelig tage fat i dem.

Kom forbi til en snak om surdej, eller kom ind og prøv nogle af deres tebirkes eller de sunde kanelsnegle. Du kan også prøve den nye Svaneke-skrue som alle taler om – hvis der ikke er udsolgt.

Social:

Information

Åbningstider denne uge:

Mandag

Lukket

Tirsdag

7:30-17:00

Onsdag

7:30-19:45

Torsdag

9:00-17:00

Fredag

7:30-19:45

Lørdag

7:30-19:45

Søndag

7:30-19:45

Kontakt

Tlf. +45 4075 8411

E-mail bornholm@buchardtthye.dk

Web Svaneke brød

Adresse

Storegade 2

3740 Svaneke

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00