Image

DSB Frirejse

Elever og lærere fra de uddannelser der er omfattet af Undervisningsministeriets bekendtgørelse om fribefordring, kan én gang i løbet af hvert skoleår få frirejse med tog og visse færgeruter.

Elever og lærere fra de uddannelser, der er omfattet af Undervisningsministeriets bekendtgørelse om fribefordring, kan én gang i løbet af hvert skoleår få frirejse med tog og visse færgeruter. Bornholmslinjen, der sejler mellem Ystad og Rønne, er dækket af dette tilbud.

– Fribefordring kan kun bestilles fra jernbanestation til jernbanestation (og til visse indenlandske færgeoverfarter) og gælder altså ikke til tilslutningsbusser eller Metro.

– Fribefordring ydes til lejrskoler. For at få fribefordring skal opholdet strække sig over mindst 3 skoledage og have 2 overnatninger. Opholdet må ikke strække sig ud over 13 dage.

– Bemærk at fribefordring ikke ydes til skolefritidsordninger, sangkor, idrætsholds deltagelse i idrætsstævner og lignende aktiviteter, der rækker ud over uddannelsernes normale rammer. Der gives ikke fribefordring i forbindelse med praktikophold.

Transportministeriet har ophævet aftalen om kørsel med IC Bornholm fra København til Ystad i december 2017. DSB har i stedet indsat togbusser. Togbusserne holder ved Københavns Hovedbanegård og transporterer skolerejsende til Ystad, hvor færgen Express 1 eller Max sejler fra.

Kontakt DSB’s Skolerejser på følgende adresse:

DSB Skolerejser
Sølvgade 40,
 Opgang B, 4. sal
1349 København
E-mail skole@dsb.dk

Telefon: 24 68 91 57 (man-fre 10-12)
www.dsb.dk/skolerejser

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00