Hasle havn

Take to the nice Hasle harbor on the west coast of Bornholm.

Hasle Havn – en mellemstor fiskeri- og lystbådehavn
Hasle Havn er en mellemstor fiskeri- og lystbådehavn, der kan anløbes dag og nat i al slags vejr. Der er altid plads i havnen, hvor du ligger godt beskyttet for vind og sø.

Sejlerferie i Hasle
Hasle Havn er den perfekte og hyggelige ramme om sejlerferien! På Hasle Havn finder du servicebygning med havnekontor, opholdsrum, wc og badefaciliteter samt vaske- og strygerum, og ved alle kajer findes el-kontakter og drikkevandshaner. Havnens fyrbåker viser ind 93-101 grader. (Vinkelfyr) og havnekontoret kan kontaktes på VHF = 12, 13 og 16.

Hasle Havnebad
På Hasle havn kan du opleve det helt nye havnebad, som er en del af projektet ”Mulighedernes Land” mellem Realdania og Bornholms Regionskommune. Havnebadet i Hasle tager udgangspunkt i en række ”tæpper” med ”det flyvende tæppe” som stedets vartegn, og nænsomt placerede ”tæpper” på moler og granitbølgebrydere. Havnebadet byder også på en badeplatform og saunabygning samt et 15 m langt bassin og et 17 m2 børnebassin.

Hasle Marina
På Hasle Havn finder du også Hasle Marina, som er et unikt boligmiljø bygget direkte på Hasles småbådehavns nord- og østkaj. Lejlighederne i Hasle Marina har en fantastisk havudsigt og direkte udsigt og adgang til lystbådehavnen.

Nemt at komme til Hasle havn
Hasle Havn har gode busforbindelser til hele Bornholm.

Information

Adresse:

  • Havnen 23
  • 3790 Hasle

Kontakt:

Tags: Hafen, Hasle

0
Sie haben keine Favoriten
Sie haben 1 Favorit
Sie haben 0 Favoriten
Schreiben Sie uns eine Mail
Skriv til os

Schreiben Sie uns eine Mail:

info@bornholm.info

Touristinformationen
Rufen Sie uns an
Rufen Sie uns an

På telefon:

(+45) 56 95 95 00