Nordskoven Strand Camping

Camp Nordskoven kombinerer den enestående Bornholmske natur med komfort, samvær, nærvær og masser af oplevelsesmuligheder - Vi ligger i gåafstand fra færgen og lige der, hvor den store natur begynder, med lækker strand, skov og hyggelige Rønne tæt på.

Nordskoven rummer nogle helt særlige muligheder som base for jeres lejrskole. Vi har 28 hytter i forskellige størrelser, vi har velindrettede glampingtelte i 5 forskellige størrelser og udstyrsniveau samt dejlige rammer til at lave jeres egen camp med egne telte – vi hjælper jer med at finde den helt rigtige løsning for jer.

 

Hytter: På Nordskoven er vores hytter samlet i ét område, som gør at I er tæt på hinanden samtidig med at I har hver jeres hytte med god plads omring jer. Hytterne er fra 2 personer uden køkken, bad og toilet til 6 personer med køkken, bad og toilet .

Glamping: Vi har rundt på pladsen indrettet 4 forskellige hyggelige camps med glampingtelte. De er indrettet med plads til henholdsvis 2 – 4 – 6 pers, dyner og puder, strøm, køleskab og hyggehjørne.

Camping: I kan også bygge jeres helt egen camp på Nordskoven. Placeringen omgivet af skov og tæt på lækker sandstrand samt hyggelige Rønne by er ideel og praktisk. Her er ALTID læ og næsten altid sol. De store områder indbyder til samvær og nærvær omkring bålsted og alt der hører til.

  • Forplejning: Mulighederne for at lave mad sammen, er ideelle i det store fælleskøkken. Udenfor er der både gasgrill og rig mulighed for at tilberede mad over bål. Faciliteterne er til fri afbenyttelse og I kan spise i vores store Tipi-telt.
  • Hygge: Vi har næsten altid et knittrende bål i gang i vores fællesområde. Rundt på pladsen er der både bålpladser og bålkomfurer, og brændet er gratis.
  • Relax: I vores relax-område er der sat slack-line op, hvor man kan pausere eller tage et break i en af vores dejlige hængekøjer eller -stole.

Pris fra 135,- pr. nat pr. elev

 

Outdoor Lejrskole Med Bornholm Outdoor & Nordskoven

Her finder du mere information om Nordskoven Strand Camping – aktiviteter, priser og meget mere.

Social:

Info

Adresse:

  • Antoinettevej 2, 3700 Rønne
  • 3700 Rønne

Kontakt:

Tags:

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00