Image

Hjælp til planlægning af lejrskole på Bornholm

Bornholm har en lang tradition som lejrskoledestination. Øen byder på en unik mulighed for at bryde de vante rammer i klassen.

Den lette model – pakkeløsninger

Vi anbefaler dig også at tage kontakt til de bornholmske turoperatører, som har mange års erfaring med at sammensætte spændende pakkeløsninger til lejrskoler. Vælger I f.eks. en pakkeløsning holdes den praktiske planlægning på et minimum.

Et eksempel på en pakkeløsning kan være den berømte Nord- og Sydtur, som mange lejrskoler vælger. På den nordlige del af Bornholm findes klippekysten, Hammershus, Jons Kapel og Hammerknuden, mens Sydbornholm byder på hvide sandstrande ved Balka og Dueodde, historiske bunkers og oplevelsescentret NaturBornholm, en Nord- og en Sydtyr, der giver mulighed for bustransport til nogle af øens bedste attraktioner. Her vil eleverne bl.a. opleve Helligdomsklipperne, Gudhjem by, Jons Kapel, Østerlars Rundkirke, Bornholms Museum og NaturBornholm (med udstillingen ‘De danske dinosaurer‘). Mulighederne er mange og de bornholmske turoperatører kan sammensætte et ophold helt efter dit ønske.

Inspiration og vejledning

Vi har også samlet en række artikler med inspiration og vejledning, som hjælper med planlægningen af lejrskolen og hvordan opholdet kan tænkes ind i det almindelige skoleforløb. Læs bl.a. artiklen ‘Forbered et læringsbesøg‘, som giver gode råd til forberedelsen, og om DSB Frirejse, som giver gratis transport. De fleste lejrskoler rejser via København og gennem Sverige til Ystad for at tage hurtigfærgen til Rønne. Husk I øvrigt, at Sverige har introduceret ID-kontrol ved Øresundsbroen fra januar 2016. Det er derfor et krav at lærer, såvel som elever medbringer gyldigt billed-ID ved ankomsten til Sverige. Vi har skrevet en artikel, som beskriver reglerne for ID i forbindelse med skolerejser – læs den her.

Vi glæder os til at se jer!

Vi håber du har fået inspiration til et lejrskoleophold på Bornholm for dig og din klasse. På denne hjemmeside findes inspiration, oplevelser, praktisk information og overnatningssteder, som er tilpasset til lejrskoleklasser. Det kan dog anbefales, at tage kontakt direkte til en lejrskoleoperatør, som Jan-Oles Turisttrafik, Aakirkeby Turistfart eller Svaneke Nexø Bustrafik, da de kan hjælpe med at planlægge den helt rigtige tur.

Vi glæder os til I besøger Bornholm.

Image
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00