Image

Cykelø Bornholm

På Bornholm findes der 230 km cykelveje, så cykeling på Bornholm er ikke bare trygt - i sikker afstand fra biltrafik - men også afvekslende med korte afstande og meget smuk natur.

Et fuldendt net af bornholmske cykelveje.
Bornholms smukke cykelruter leder jer rundt fra Dueodde i syd til Hammeren i nord – en kyststrækning på i alt 105 kilometer. De korte afstande og den afvekslende natur gør Bornholm ideel som cykelø!
Bornholms Regionskommune har siden 1981 anlagt et net af skiltede cykelveje på over 230 km over hele øen, og i dag har Bornholm ét af Nordeuropas bedste og smukkest beliggende cykelvejnet, der fører jer gennem den storslåede bornholmske natur og de maleriske små byer langs kysten.

Den bedste måde at sanse natur og stemning.
Bornholm er bakker, bølger, brosten, røgede sild og rundkirker. Bornholm er Skandinavien samlet på ét sted med store skove, hav og klipper.  Bornholm har spændende undervisningtilbud til de mange besøgende lejrskoler, fordelt rundt på øen.  Det er nemt at finde vej, for de mørkegrønne cykelvejskilte guider jer på  cykelstier langs kysten og gennem stille byer og Almindingen midt på øen.

Vær opmærksom på, at de korte afstande ofte tager længere tid at køre, fordi der er bakker, med- og modvind. Af og til overvurderer man, hvor hurtigt en lejrskoleklasse kan køre.  Så husk at lægge lidt ekstra tid oven i programmet.

I kan leje cykler overalt på Bornholm. Få dem leveret ved ankomsten på Rønne havn eller på jeres overnatningssted.

Hent gratis Cykelguide 2019 – Dansk – til download el. print

Køb cykelbog, kort og andre spændende ting i vores webshop

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00