Storløkke Feriepark

Storløkke Feriepark. Allinge-Sandvig. Velindrettede feriehuse. God beliggenhed.

Storløkke Feriepark er en skøn feriepark beliggende i rolige omgivelser i Allinge. Nyd den flotte havudsigt fra centerbygningen. Foran jer ligger swimmingpoolen (opvarmet 25.05-31.08), hoppepuden, svævebanen og den store legeplads – klar til underholdning.

Storløkke Feriepark byder endvidere på en spændende “multi-arena” med beachvolley-, hockey- samt fodboldbane, og er uden tvivl det bornholmske lejrskolested med flest aktiviteter for lærere og elever. Mange sjove og glade lejrskoleminder venter jer.

Mod syd er Storløkke Feriepark afgrænset af klipper, og i en af klippe-“hullerne” har vi lavet en hyggelig grillplads, hvor I kan hygge jer og fortælle røverhistorier fra dagens oplevelser.

Efter fem minutters gang kommer I til den hyggelige badebugt “Næs” og den gamle kystredningssti. Her kan I nyde strand- og badelivet. Kystredningsstien fortsætter videre mod syd, hvor I vil opleve noget af Bornholms flotte natur – dejlige strandpartier og knejsende klipper. På Storløkke Feriepark bor I centralt. Seværdigheder og oplevelser er tæt på.

Feriehusene
Feriehusene, som er indrettet for 2, 2-4 eller 4-6 personer, har alle en lukket gårdhave. Gårdhaverne vender mod sydvest, således at I kan nyde solen næsten hele dagen. I forbindelse med jeres bestilling på Storløkke Feriepark bestræber vi os på at placere husene så tæt på hinanden som muligt. Det kan betyde, at I får forskellige hustyper. Bortset fra størrelsen husene har husene den samme indretning og møblering.

Priser pr. person pr. overnatning
→ Se prislisten her

Fripladser: I har en gratis person pr. 24 betalende personer. Vi giver gratis sengelinned og håndklæder til lærerne.

Priserne er baseret på at I vælger 4 nætter. Ønsker i færre overnatinger, laver vi gerne et konkret tilbud til jer. Ring til os på 56 95 85 66, eller mail til os på info@teambornholm.dk.

Priserne vil ikke blive tillagt moms, da udlejningen ikke er momsbelagt. Alle priser er inklusive rengøring, strøm-, vand- og varmeforbrug. Obligatorisk afbestillingsforsikring udgør 3% i tillæg til priserne.

Info

Adresse:

  • Ndr. Kystvej 34
  • 3700 Rønne

Kontakt:

Tags:

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00