Store Strandhus

Imponerende feriehus med plads til 42 gæster tæt på skov og natur og Bornholms dramatiske og spændende historie.

Store Strandhus, også kendt som “Holsterodde”, er et imponerende sommerhus beliggende i det smukke Østre Sømarken på Sydbornholm. Når I vælger at bo på Store Strandhus, har I hele stedet for jer selv. Det er omgivet af skov og ligger på en 3 hektar stor naturgrund. Der er små stier, der fører ned til en smuk sandstrand, perfekt til en svømmetur. Området er ideelt til at udforske naturen, tage på cykelture og nyde udendørs aktiviteter som fodbold og hygge.

I Dueoddes fyrreskov, få kilometer fra Store Strandhus, ligger nogle af krigstidens gamle bunkere, som er en del af Bornholms fascinerende historie. Disse bunkere var oprindeligt tiltænkt til 17 meter lange kanoner, der skulle kunne skyde 42 kilometer for at lukke for al indsejling østfra. Bunkerne tilbyder en unik mulighed for at lære om 2. Verdenskrig og de strategiske militære planer på Bornholm.

En kort køretur fra Store Strandhus ligger NaturBornholm. NaturBornholm er et populært oplevelsescenter, der tilbyder en unik blanding af underholdning og naturvidenskabelig læring. Med sine 3000 m² indendørs udstillingsareal, samt spændende udendørs områder, er NaturBornholm et ideelt sted for skoleklasser, der søger en lærerig, interaktiv naturoplevelse.

Feriehus for 42 personer

Store Strandhus er ideelt for store sammenkomster som lejrskoler, med plads til op til 42 overnattende personer. Hovedhuset byder på et stort køkken, spisestue og en hyggelig sofaafdeling med 6 sovepladser, mens de fem omkringliggende hytter tilbyder yderligere 36 sovepladser.

Faciliteterne inkluderer et veludstyret køkken, en spisesal med plads til 60 spisende gæster, en tv-stue, to store badeværelser for henholdsvis piger og drenge, en bålplads, gynger, en boldbane og meget mere.

Prisliste

→ Se prislisten her

Alle priser er inklusive rengøring, moms, strøm-, vand og varmeforbrug. Obligatorisk afbestillingsforsikring udgør 4% i tillæg til priserne. Kontakt Team Bornholm på 56 95 85 66 eller info@teambornholm.dk, for spørgsmål eller henvendelser.

Info

Adresse:

  • Ædjavejen 18
  • 3720 Aakirkeby

Tags:

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00