Hasle Hytteby

Hasle Hytteby ligger i tilknytning til Hasle Feriepark, og de to feriesteder har fælles faciliteter - eksempelvis swimmingpool, multibane, cykeludlejning, minigolfbane. Hytterne har køkkenniche, og i centerbygningen er der fælleskøkken til de større madopgaver. Dermed har I god mulighed for dels at spare på madbudgettet og dels at styrke elevernes samarbejde på en sjov og lærerig måde.

Nyd den flotte solnedgang på en aftentur langs stranden, mens I mærker historiens vingesus. Sandklinterne langs Hasle kyst er dannet for cirka 170 millioner år siden. Dengang herskede saurpoderne over Bornholm. Saurpoderne var en dinosaur, som med en længde på 40 meter er de største dyr, som nogensinde har levet på jorden. I har gode muligheder for at finde forsteninger fra fortiden. Der er eksempelvis fundet et forstenet fodspor fra en lille Saurpode – den havde dog “blot” været 20 meter lang. På oplevelsescentret Natur Bornholm kan I opleve en “rigtig” dinosaur i naturtro størrelse. Det er et imponerende syn og sjovt at tænke på, at den har “levet” i området ved Hasle Hytteby.

Feriehytter

Hasle Hytteby består af 40 små hyggelige feriehytter på 14 m2. De er indrettet således: Der er 4 sovepladser i hytterne. Sengene har en længde på 1,90 meter. Der er en lille, men veludstyret køkkenniche med 2 kogeplader samt køleskab. I den ende af feriehytten er der et folde-ud-spisebord til 4 personer. Hytterne kan opdeles i to værelser med hver sin indgang.

Hasle Hytteby har en hyggelig og rolig atmosfære, og lejrskolestedet er blevet mere populært de seneste år. I tilknytning til hytterne er der et fælles fællesrum samt grillplads, hvor I kan hygge jer, storkøkken, toilet og badeværelse findes i den nærliggende centerbygning.

Priser pr. feriehus

→ Se prislisten her

Vi giver gratis sengelinned og håndklæder til lærerne.

Alle priser er inklusive rengøring, moms, strøm-, vand og varmeforbrug. Obligatorisk afbestillingsforsikring udgør 4% i tillæg til priserne. Kontakt Team Bornholm på 56 95 85 66 eller info@teambornholm.dk, for spørgsmål eller henvendelser.

Info

Adresse:

  • Nordre Kystvej 34
  • 3700 Rønne

Kontakt:

Tags:

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00