Image

DSB Frirejse

Elever og lærere fra de uddannelser der er omfattet af Undervisningsministeriets bekendtgørelse om fribefordring, kan én gang i løbet af hvert skoleår få frirejse med tog og visse færgeruter.

Elever og lærere fra de uddannelser, der er omfattet af Undervisningsministeriets bekendtgørelse om fribefordring, kan én gang i løbet af hvert skoleår få frirejse med tog og visse færgeruter. Bornholmslinjen, der sejler mellem Ystad og Rønne, er dækket af dette tilbud.

– Fribefordring kan kun bestilles fra jernbanestation til jernbanestation (og til visse indenlandske færgeoverfarter) og gælder altså ikke til tilslutningsbusser eller Metro.

– Fribefordring ydes til lejrskoler. For at få fribefordring skal opholdet strække sig over mindst 3 skoledage og have 2 overnatninger. Opholdet må ikke strække sig ud over 13 dage.

– Bemærk at fribefordring ikke ydes til skolefritidsordninger, sangkor, idrætsholds deltagelse i idrætsstævner og lignende aktiviteter, der rækker ud over uddannelsernes normale rammer. Der gives ikke fribefordring i forbindelse med praktikophold.

Transportministeriet har ophævet aftalen om kørsel med IC Bornholm fra København til Ystad i december 2017. DSB har i stedet indsat togbusser. Togbusserne holder ved Københavns Hovedbanegård og transporterer skolerejsende til Ystad, hvor Bornholmslinjens færger sejler fra.

På DSBs hjemmeside om skolerejser kan du læse mere om at rejse med DSB som lejrskole og om regler for frirejse. Der finder også yderligere information om rejser til Bornholm for lejrskoler på denne side.

For nærmere information om DSB Frirejse:

DSB Skolerejser
E-mail: skole@dsb.dk
Telefon: 24 68 91 57 (man-fre 10-12)
www.dsb.dk/skolerejser

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00