Hasle Camping & Hytter

Et dejligt lejrskoleophold på skønne Bornholm

Hasle Camping & Hytter er smukt beliggende på Bornholms solkyst kun 50 meter fra Østersøen og 200 meter fra en af Bornholms skønne badestrande og havnebad.

Pladsen grænser op til Hasle Lystskov og er nabo til en aktivitetspark med bl.a. basketball, svævebaner og løberuter i naturen.

Gode indkøbsmuligheder findes kun 300 meter fra campingpladsen.

Vi har 9 forskellige hyttetyper næsten alle med bad og toilet.

Hasle Camping & Hytter byder på mange faciliteter bl.a. hoppepude, dejlig legeplads, bålsted, minigolf og mulighed for at nyde den skønne natur lige udenfor døren.

Med de mange muligheder, Hasle Camping & Hytter byder på, samt den centrale placering på Bornholm, er det et ideelt sted for et godt lejrskoleophold.

Hvis I ønsker at starte opholdet med en frisk gåtur på 8 km fra færgen gennem den smukke Bornholmske natur til jeres lejrskole, afhenter vi gerne bagagen ved færgen uden beregning.

Ankomst

Ved ankomst til Hasle Camping & Hytter byder vi jer velkommen, og I henvises til jeres hytter. Ved ankomst aftales spisetider og tider på udflugter.

Vi hjælper med jeres ture

Vi står altid parat til at hjælpe jer med tips og inspiration til jeres ture på Bornholm. Vi bestiller og arrangerer også gerne bus, attraktioner og aktiviteter til jer. Tag endelig fat i os, så vi sammen kan planlægge jeres fantastiske lejrskole.

Velbekomme!

Et ophold på Hasle Camping & Hytter er altid med fuld forplejning – inklusiv lækker aftensmad – så I ikke behøver at tænke på madlavning, når I kommer trætte hjem fra en god og aktiv dag på Bornholm.

Opdag det hemmelige Hasle

Hasle har en masse “hemmelige” seværdigheder. Vi guider jer om bag facaden til alle Hasles unikke oplevelser – fra Hasle Bystrand og cool Havnebad til det helt unikke månelandskab Kultippen.

Prisliste

For komplet prisliste over alt det, Hasle Camping & Hytter har at tilbyde, se venligst dette link.

Info

Åbningstider:

  • Åbent hele året

Adresse:

  • Fælledvej 30
  • 3790 Hasle

Kontakt:

Tags:

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00