ROBBIE WILLIAMS JAM

09. August 2024 - 09. August 2024

in Danish ? Translate here

ROBBIE WILLIAMS JAM – LET THEM ENTERTAIN YOU!

Robbie Williams Jam er deres egne, men hylder deres ophav, så ingen er i tvivl om, hvem vi har med at gøre. Der lægges vægt på et musikalsk show, der rammer nerven i Robbie Williams’ optræden.

Efter Robbies Williams’ midlertidige genindtræden i Take That, har Robbie Williams Jam som en bonus valgt at tilføje en mindre Take That-afdeling til deres show. Sange som ’Back for Good’, ’Patience’ og ’The Flood’ passer perfekt med Robbie Williams’ solomateriale. Robbie Williams Jam er det originale og første band af sin slags i Danmark og trods mange forsøg, har ingen nogensinde overgået deres succes.

Robbie Williams Jam startede i foråret 2001, og efter næsten 1.000 koncerter i Danmark og bl.a. Frankrig, Irak, Færøerne og Grønland må man sige, at bandet i den grad har indfriet de store forventninger, der var til dem fra starten.

Den kæmpe popularitet, Robbie Williams har nydt og stadig nyder i Danmark, har gjort Robbie Williams Jam til et af de mest populære jam-bands i Danmark i de seneste 10 år, og det stopper ikke her.

Bandet består af:

Ditlev Ulriksen (“Robbie Williams“)

Janus Nyeborg (guitar & vokal)

Casper Poppe (bas & vokal)

Kenni Andy (trommer & vokal).

When:

09
Aug

19:00 - 22:00


Priser:

Koncertbillet

210 kr.


Related events

Find other exciting events on Bornholm.

0
You have no favorites
You have 1 favourite
You have 0 favourites
Send us an e-mail
Write to us.

Send us an e-mail:

info@bornholm.info

Tourist information
Call us
Call us

On the phone:

(+45) 56 95 95 00