Hvem holder åbent og hvornår?

Nyt tiltag fra Destination Bornholm giver øens gæster et godt overblik over vinteråbne steder.

Hvad kan jeg opleve, og hvem holder åbent netop nu? Det spørgsmål bliver ofte stillet af øens gæster. Destination Bornholm har netop opdateret den officielle guide til app´en ’Bornholm’, så den nu viser de åbne virksomheder for sæsonen – det være sig vinter, forår, sommer eller efterår. Det gør den til et nyttigt redskab, når gæsterne skal udforske øen i den kommende tid og skal finde frem til fx shoppingmuligheder, attraktioner samt noget at spise og drikke.

Aktuelt er app’en derfor et markedsføringsredskab for virksomheder på øen, der holder åbent om vinteren, og alle medlemmer hos Destination Bornholm, der holder vinteråbent, har mulighed for at blive vist i app´en. Som vi rammer nye uger og perioder af året tilpasses visningerne.

Særlig på tidspunkter af året hvor ikke alle har åbent, så er det vigtigt, at gæsterne kan finde de åbne steder, så de får en god oplevelse. Derfor håber vi også, at rigtig mange vil henvise til app’en, - det er nemlig hjælp til selvhjælp. ”

siger Pernille K. Lydolph, direktør i Destination Bornholm og fortsætter: „Og så håber vi også, at app’en vil blive brugt af bornholmere, der også leder efter oplevelser.“

Udover åbningstider indeholder app’en også information om events på Bornholm. Alle, også virksomheder og foreninger, der ikke er medlem hos Destination Bornholm, kan indtaste deres events i eventkalenderen. For eksempel finder man netop nu et væld af julemarkeder på Bornholm i november og december.

Det er gratis at hente app’en, og den kan naturligvis downloades til både IOS og Android. Læs mere om app´en her: www.bornholm.info/app-bornholm

Medlemmer hos Destination Bornholm, der holder vinteråbent og ikke har meddelt åbningstider kan kontakte info@bornholm.info for flere oplysninger og hjælp. Det samme gør sig gældende med indtastning af events.

 

 

Spørgsmål til ovenstående pressemeddelelse bedes rettet til Destination Bornholm, Pernille Lydolph 24271004 eller pernille@bornholm.info eller marketingleder Stefan Asp 56930366 eller stefan@bornholm.info

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00