Bornholm kåret til Danmarks bedste feriedestination

Den danske rejse- og lufthavnsbranche uddelte her til aften en række priser ved den traditionsrige og prestigefyldte prisuddeling Danish Travel Awards. Bornholm vinder den fornemme pris som bedste destination.

Bornholm er top of mind når danske gæster skal vælge feriedestination – det er ingen hemmelighed. Her til aften modtog Destination Bornholm en meget flot anerkendelse, da Danish Travel Awards kårede Bornholm som Danmarks bedste feriedestination.

Prisen er baseret på en forbrugerundersøgelse foretaget af analyseinstituttet Epinion. Det er altså rejseglade danskere, der har stemt Bornholm ind som en flot nummer 1.

Destination Bornholm er naturligvis glade for og stolte over den fornemme hæder. Direktør Pernille Kofod Lydolph udtaler:

Bornholm er et unikt stykke Danmark, ikke bare naturmæssigt men også når vi taler iværksætteri og viljen til at gøre en forskel. Tak til alle, der er med til at skabe et stærkt Bornholm. Det er vores allesammens pris, så tillykke til hele øen”

Prisuddelingen fandt sted ved et stort anlagt show hos Wallmanns i Cirkusbygningen i København med Natasja Crone og Rasmus Tantholdt som værter. Det er 25. gang at Danish Travel Awards uddeler de prestigefulde priser i 20 kategorier.

Branchemedierne Check-in og Standby.dk samt Travelmedia Nordic er arrangør af Danish Travel Awards. Læs evt. mere om Danish Travel Awards her: www.danishtravelawards.dk

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00