Bornholm indtager Plænen i Tivoli hele weekenden

Når Danmarks største turistattraktion inviterer til Tivoli Food Festival er Bornholm naturligvis ikke til at komme udenom. Den kommende weekend omdannes Plænen til en bornholmsk markedsplads for fødevarer og kunsthåndværk

Som et af landets absolutte gastronomiske hotspots, er Bornholm naturligvis at finde, når Tivoli i denne uge inviterer til Tivoli Food Festival. Bornholm er en af de 7 danske destinationer, der er fundet tunge nok til at fylde Plænen med lokale råvarer og kunsthåndværk.

Mens Odsherred, Nordsjælland, Fjordlandet, Fyn, Sydsjælland/ Møn og Lolland/Falster, i løbet af ugen, hver har fået én dag til at vise hvad de har at byde på, rykker Bornholm ind hele 2 dage, i weekenden 25. – 26. maj for at forkæle havens gæster med øens lækkerier og specialiteter.  Mikkel Ustrup fra Tivoli Food Festival udtaler:

Som Danmarks største turistattraktion vil vi i Tivoli være med til at brande Danmark og dansk gastronomi. Udover at vi i Danmark er førende på restaurantscenen, har vi også mange fantastiske råvarer, og der dukker flere og flere dygtige producenter op, som forstår at få mest muligt ud af de unikke danske råvarer. Her er Bornholm på ingen måde til at komme udenom. Med de mange dygtige producenter og fantastiske råvarer øen kan tilbyde, kan de i den grad fylde de to dage ud, de er i Tivoli. Derfor kan du hele weekenden møde de seje bornholmske ildsjæle og smage på de skønne sager”

Destination Bornholm er tovholder på den bornholmske deltagelse og støtter op med både økonomi, planlægning, koordinering og deltagelse i Tivoli. Marketingkoordinator Kristina Lindberg er meget glad for den mulighed denne eksponering i Tivoli giver og siger:

”Tivoli ligger i hjertet af København og er rigtig interessant i forhold til de målgrupper, vi gerne vil tiltrække til Bornholm. Vi ser det derfor som en oplagt mulighed at markedsføre bornholmske fødevarer, kunsthåndværk og øen som helhed, i Tivolis historiske kulisse.”

Bornholms deltagelse er blevet til i et samarbejde mellem Destination Bornholm, Gourmet Bornholm og Makers Island og følgende stiller op med en bod på Plænen: Penyllan & BeerHere Bryggeri, Høstet, Svaneke Brød, Falk Bornholm, Pilegård Cideri, Skafferiet, Karamel Kompagniet, Lehnsgaard Rapsolie, Bornholmer Honning, Gerner & Jahncke, Skuret, Saramics og Tyge Axel Holm.

Derudover kan Tivolis gæster møde Destination Bornholm og Tilflytterservice Bornholm. Sammen er de klar til at lokke med lidt Bornholm med devisen om, at et godt sted at besøge, også er et godt sted at leve.

Du kan opleve Bornholms herligheder lørdag den 25. og søndag den 26. maj kl. 11.00 – 18.00

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00