Alle skal vide at vinterøen Bornholm er noget helt særligt

Kendskabet til vinterøen Bornholm skal i endnu højere grad udbredes, både lokalt, nationalt og internationalt. Målrettede kampagner i samarbejde med turismeaktører og en stadig mere vinteråben ø skal bane vejen for flere gæster og dermed større omsætning om vinteren. Til glæde og gavn for hele Bornholm.

Vinterøen Bornholm er noget ganske særligt. Vinteren byder på flotte naturoplevelser, masser af hygge og afslapning samt en række spændende vinteråbne seværdigheder, attraktioner og spisesteder. For at gøre opmærksom på at Bornholm på ingen måde er gået i vinterhi, gennemfører Destination Bornholm, som en del af vinterarbejdet, kampagner. Det sker både i Tyskland, på Sjælland og endda lokalt på Bornholm.

Den tyske kampagne sker i samarbejde med Novasol og Feriepartner Bornholm. Indsatsen har til formål at øge antallet af tyske gæster og ikke mindst at styrke kendskabet til den direkte færgeforbindelse mellem Sassnitz og Rønne i vintermånederne. Den tyske kampagne er endvidere støttet med midler fra Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

Direktør i Destination Bornholm, Pernille Kofod Lydolph er rigtig glad for, at der, trods inflation, er bred opbakning til arbejdet med vinterturismen:

Det er dejligt at konstatere, at vi trods energikrisen kan fastholde det fælles arbejde med vinterturismen. Forudsætningen for arbejdet er gode tiltag på øen og så ikke mindst markedsføring, der lokker gæster til øen. I fællesskab kan vi igen i 2022 levere på begge dele”

Den danske vinterkampagne er delt op i tre mindre kampagner:

  • Imagebranding, der skal skabe opmærksomhed og rejselyst i november og december
  • Kampagne for Backstage Bornholm, som er et helt nyt tiltag, en oplevelsespakke, hvor øens gæster får muligheden for at komme helt tæt på de bornholmske aktører.
  • Lokal kampagne, målrettet bornholmerne med opfordring til at støtte og købe lokalt samt ikke mindst at gøre brug af de mange vinteråbne spisesteder og attraktioner.

 

Den tyske kampagne er en kombination af markedsføring i både print- og onlinemedier, mens den danske kampagne udelukkende er digital.

Flere turister om vinteren styrker hele det bornholmske samfund. Flere gæster betyder større omsætning overalt på øen, og det har en positiv effekt på det bornholmske arbejdsmarked og skaber over tid flere jobs.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00