Høje produktionspriser tvinger populært turistkatalog på pause

Kataloget ’Bornholm - Hele året’, som Destination Bornholm og Bornholms Tidende udgiver i samarbejde, udkommer ikke som printkatalog i 2023. Der vil i stedet blive arbejdet med andre tiltag, der kan vise alt det, som øen byder på.

Destination Bornholm og Bornholms Tidende har gennem de sidste mange år og i samarbejde udgivet publikationen Bornholm – Hele året, som oprindelig blev til som en produktion under Destination Bornholms vinger kaldet ”Bornholm – Kort og Godt”. Et katalog, som årligt udgives i 130.000 eksemplarer, og som turisterne er særdeles glade for. Glad for kataloget er også øens turisterhverv, som trofast og i stor stil annoncerer i kataloget.

Nu tvinger forhøjede produktionspriser imidlertid kataloget på pause i 2023. Markedspriserne på køb af papir og tryk er dyrere end nogen sinde før, og det gør det svært at få produktionen til at hænge sammen.

Salgschef hos Bornholms Tidende Camilla Forsbom udtaler: ” Det er beklageligt, at det er eksterne faktorer, som gør at vi ikke kan udgive `Bornholm – Hele året 2023’.  For at kunne bibeholde og sikre synligheden af de bornholmske virksomheder, så sætter vi ekstra fokus på Denne uges Bornholm i 2023”.

Den svære men nødvendige beslutning ærgrer begge parter, som melder, at beslutningen er truffet efter langs tids drøftelser, hvor en masse løsningsforslag er vendt.

I stedet ser Bornholms Tidende og Destination Bornholm på forskellige andre løsninger, som kan være med til at sikre gæsterne et indblik i oplevelsesmulighederne i 2023. Vigtige eksisterende løsninger er ’Denne Uges Bornholm’ med et årligt oplag på 240.000 eksemplarer og hjemmesiden bornholm.info med mere end 1 mio årlige brugere samt ikke mindst app’en Bornholm.

Bornholm – hele året” er en publikation, der går i dybden med det redaktionelle indhold, og leverer vigtig information – både til de gæster, der ikke kender øen og de, der kender øen allerede, men gerne vil vide mere. Desværre udfordres produktionen i 2023 af de markant stigende papirpriser. Det betyder, at vi i 2023 blandt andet prioriterer at bygge videre på udvikling af indhold til vores hjemmeside og app’en Bornholm for derigennem at sikre værdifuld information om øen”

siger direktør Pernille Kofod Lydolph fra Destination Bornholm.

Både Bornholms Tidende og Destination Bornholm går målrettet efter at sikre, at ’Bornholm – Hele året’ er tilbage til øens gæster i 2024.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00