3 bliver til 1 -Helt ny publikation på vej til øens gæster

Destination Bornholm udgiver helt nyt katalog og samler dermed tre tidligere publikationer til én. Denne skal inspirere øens gæster, både før og under opholdet på Bornholm. Alle bornholmske virksomheder har mulighed for synlighed i publikationen.

 

Destination Bornholm samler tre publikationer i en: Magasinet ’Mad og Mennesker’ inkl. Kunsthåndværkermagasinet og ’Bornholm – Hele året’ bliver i 2023 til en helt ny publikation og guide med navnet ’Destination Bornholm’.

Der er nu mulighed for at købe sig til synlighed i publikationen via editorials, som er redaktionelle annoncer. Fordelen ved denne type annoncering, er et bedre overblik for læseren. Editorials fremhæver annoncøren som det naturlige valg blandt Bornholms mange fantastiske tilbud. Dette sikrer en ensartet og visuel identitet i publikationen.

Design og layout bliver holdt i tråd med tidens trends. Publikationen er klar i løbet af foråret i et oplag på 100.000 eksemplarer, som løbende bliver distribueret til relevante steder på og udenfor øen. Den vil, blandt mange andre steder, naturligvis også være tilgængelig på Bornholmslinjens færger.

´Destination Bornholm´ bliver til i samarbejde med Magasinet Bornholm´, der sikrede sig opgaven efter en udbudsproces. Med den nye publikation er der garanti for en printguide af høj kvalitet til øens gæster. Gæsterne søger inspiration, både før og under opholdet på øen. De søger noget at bladre i som supplement til den information, de søger digitalt. ’Destination Bornholm’ komplementerer desuden Bornholms Tidendes topaktuelle publikation Denne Uges Bornholm. Det er nemlig ikke et enten eller, men et både og.

Ved at samle tre publikationer i en, får gæsten et større overblik og et stærkere indhold. Samtidig minimeres omkostninger til distribution samt reduktion af papirforbruget, hvilket sikrer en mere bæredygtig løsning, både økonomisk og med tanke på miljøet.

 

Ønsker du større synlighed overfor øens gæster kontakt:

Flemming Falk Hansen tlf.: 20162515 eller mail: flemming@magasinetbornholm.dk

Daniel Mühlendorph tlf.: 24227472 eller mail: daniel@magasinetbornholm.dk

 

Bemærk: Der er et begrænset antal annoncepladser, så der er tale om først til mølle-princip.

Alle har naturligvis mulighed for at annoncere, men der er fordelagtige rabatter til medlemmer af Destination Bornholm. Evt. overskud for annoncesalg går til markedsføring og udvikling af Bornholm.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00