Artikel

Vinterferie på Bornholm for hele familien

Nyd vinterferien med familien på Bornholm, med masser af aktiviteter for alle.

Her kan du få inspiration til vinterferie med børn på Bornholm. Mulighederne er mange, og hvad end I er til: Oplevelser i naturen eller indendørs aktiviteter – Bornholm har det hele.

Bornholm er smuk året rundt, så snyd ikke jer selv for at opleve vinterens vinde på den smukkeste klippeø.

Fantastiske oplevelser i vinterferien

1

Hammershus

En tur til Hammershus er altid lærerig. Mærk historien og nyd den friske gåtur på borgruinen. Måske er I så heldige at opleve et snedækket Hammershus.

2

Rønne Bio

Hvad er siger vinterferie hygge mere end en tur i biografen? Der er film for hele familien dagligt i Rønne Bio.

3

Værftet

Bliver det alligevel for koldt udendørs, så tag børnene en tur til Værftet i Nexø. Gå på opdagelse i deres 700 m2 store legeland. Hold balancen på Noahs ark, kravl rundt i Babelstårnet og sving dig i Edens have. Spil indendørs fodbold, airhockey, bordfodbold m.m.

4

Bornholms Museum

Bornholms Museum er øens kulturhistoriske museum i centrum af Rønne, hvor du blandt andet kan lære at skrive med griffel, som man gjorde i skolen i gamle dage. Eller prøv at finde trolden Krølle-Bølle på museumshylderne. Kunne du tænke dig at prøve at arbejde som en arkæolog på museet?

5

Almindingen Skov

Besøg smukke Almindingen på Bornholm, som er Danmarks femtestørste skov. Her i skoven kan I komme tæt på en ægte bison - og hvis ikke I vil gå på egen hånd, så tilbyder oplevelsescenteret NaturBornholm guidede ture i bisonskoven.

6

Rokkesten på Bornholm

Besøg Bornholm i ferien og oplev øens 3 store rokkesten. Du finder de berømte rokkesten i Paradisbakkerne, i Almindingen samt i Rutsker Højlyng. Kan du få dem til at rokke?

7

Bunker på Dueodde

I Dueoddes fyrreskov, tæt på stranden, kan du opleve nogle af krigstidens gamle bunkere. De er åbne, og du kan gå derind sammen med dine forældre.

8

Ekkodalen ved Almindingen Skov

Ekkodalen er Bornholms længste sprækkedal - med mange spændende seværdigheder. Blandt andet kan I finde ud af, hvad Møller drikker eller hvem der synger bedst i tåge.

9

Billedleg på Bornholms Kunstmuseum

Har du et skarpt øje og kan du finde bestemte detaljer i kunstmuseets billedsamling? Så er du virkelig skarp og kan snilt klare museets billedleg for børn. Spørg ved kassen efter materialet til legen.

Tema:
Oplev Bornholms 7 borge
Tema:
Få vind i håret på Bornholms længste strand Dueodde
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00