Artikel

Vinterferie på Bornholm for hele familien

Nyd vinterferien med familien på Bornholm, med masser af aktiviteter for alle.

Her kan du få inspiration til vinterferie med børn på Bornholm. Mulighederne er mange, hvad end I er til oplevelser i naturen eller indendørs aktiviteter, så har Bornholm det hele.

Bornholm er smuk året rundt, så snyd ikke jer selv for at opleve vinterens vinde på den smukkeste klippeø.

Fantastiske oplevelser i vinterferien

1

Hammershus

En tur til Hammershus er altid lærerig. Mærk historien og nyd den friske gåtur på borgruinen. Måske er I så heldige at opleve et snedækket Hammershus.

2

Rønne Bio

Hvad er siger vinterferie hygge mere end en tur i biografen? Der er film for hele familien dagligt i Rønne Bio.

3

Østerlars Rundkirke

Østerlars regnes for at være den ældste af Bornholms rundkirker. Det er altid et besøg værd, at besøge de bornholmske rundkirker.

4

Værftet

Bliver det alligevel for koldt udendørs, så tag børnene en tur til Værftet i Nexø. Gå på opdagelse i deres 700 m2 store legeland. Hold balancen på Noahs ark, kravl rundt i Babelstårnet og sving dig i Edens have. Spil indendørs fodbold, airhockey, bordfodbold m.m.

5

Bornholms Museum

Bornholms Museum er øens kulturhistoriske museum i centrum af Rønne, der afspejler 10.000 års historie – både forhistorien og nyere tid.

6

Sundhedscenter Bornholm

Trænger mor og far til lidt træning i vinterferien? Sundhedscenteret er til dig, uanset om du bor her fast eller er her på ferie.

7

Almindingen Skov

Besøg smukke Almindingen på Bornholm. Almindingen - eller "alle mands eje" - er Danmarks femtestørste skov på i alt ca. 6.000 hektar. I kan måske også være heldige at opleve den europæiske bison i den smukke skov.

8

Rokkesten på Bornholm

Besøg Bornholm i ferien og oplev øens 3 store rokkesten. Du finder de berømte rokkesten i Paradisbakkerne, i Almindingen samt i Rutsker Højlyng.

9

Bunker på Dueodde

I Dueoddes fyrreskov kan du også opleve nogle af krigstidens gamle bunkere.

10

Helleristninger - Madsebakke

Madsebakke er et af Nordens vigtigste områder med helleristninger fra bronzealderen. Helleristningerne siges at være op mod 3500 år gamle.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00