Vinterferie på Bornholm

Kom til Bornholm og hold en rigtig dejlig vinterferie.

Få inspiration til vinterferien

Hyggelige vinter-aktiviteter på Bornholm

Bornholm er måske mest kendt som Solskinsøen i Østersøen, men Bornholm er mere end sommer, solbriller og strandliv. Prøv en dejlig vinterferie på Bornholm – her finder du både afslapning, men også flere sjove vinteraktiviteter.

Mød en bison på Bornholm
Attraktioner
Hammershus
Attraktioner
Lilleborg
Vandreture - 4 ture i Almindingen
Attraktioner
Rundkirker på Bornholm

Mød en bison på Bornholm

Der er masser af muligheder for at komme ud og opleve den smukke bornholmske natur om vinteren. Flere af øens guider samt Naturstyrelsen Bornholm arrangerer hele året – også om vinteren – ture i Bornholms smukke natur. Lægger du vejen forbi Almindingen, så kan du ved Lindesbjerghus – mellem Svine- og Bastemose – besøge indhegningen med Bornholms 14 europæiske bisoner. De oprindeligt 7 bisoner kom til Bornholm i 2012 fra Polen og er med til at hjælpe med at skabe en bedre natur i Almindingen.

Besøg borgruinerne

En tur til Bornholm er ikke fuldendt uden et besøg til en af øens historiske borgruiner. Hammershus er Nordeuropas største borgruin og selvom man har besøgt borgen før, så kan en vandretur i området omkring borgen anbefales. Vil man have en ekstra oplevelse, så tag forbi Hammerfyret og se udsigten over Opalsøen. Vil man hellere gå en tur i skoven, så kan man køre til Almindingen og besøge Lilleborg og Gamleborg.

Altid mange oplevelser

Siden her vil løbende blive opdateret med masser af vinter sjove oplevelser. Tjek også vores eventkalender og find flere arrangementer i løbet af vinteren på Bornholm.
No posts found!
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00