Trail på Bornholm

Guidede trailture på Bornholm

Jeres guide

Mit navn er Christina Huth Panduro, og jeg er født og opvokset i Allinge. Til daglig ejer og driver jeg arkitektvirksomhed her på øen, og i min fritid er jeg stor natur, dyre og løbselsker.

Jeg er trail – og ultra løber, og har faktisk løbet altid, og begyndte i teenageårene på klipperne ved Allinge og Sandkås længe før vi overhovedet kendte til begrebet trail- derfor er trail for mig egentlig ”bare” indbegrebet af at bevæge sig i naturen, at blive et med naturen, og det er denne særlige følelse, jeg så gerne vil dele med netop dig.

Min motivation og passion er naturen. Naturen har hele livet givet mig den udholdenhed og den juice hele mit system kører på. Når jeg løber, så løser jeg verdenssituationen, og jeg drager enorm nytte af de kemiske reaktioner, som kroppen laver under træningen og bagefter.

Hjernen er klarere, sindet frisk og energien høj, og verden kan mødes med drive og vitalitet, altid med et smil på læben.

At løbe er for mig at nulstille, og jeg gør det gerne alene som med andre – og så elsker jeg at dele ud af mine erfaringer fra de løb jeg har løbet, mine tanker, omkring det at løbe.

Jeg svarer gerne på spørgsmål og sparrer med dig omkring mine erfaringer i sporten, og har i det hele taget en åben tilgang til mennesker og vores forskelligheder og styrker.

Jeg har deltaget i store anerkendte løb i både ud og indland, og så er jeg mellem af Tejn IF løbeklub- se mit løbe CV.

Book en tur

Kom og løb med mig på smukke Bornholm. Turene tager udgangspunkt fra Hammeren, Bornholms nordspids, men ruter kan planlægges over hele øen og efter ønske.

Du/I vil på turen opleve Bornholm på en ny måde hvor eventyret og naturoplevelsen er i fokus.

Jeg laver ture for alle, uanset niveau, der er plads til alle både uden og med erfaring- jeg modtager både de, som ønsker at vandre og prøve teknikkerne af i terrænet, dem der er habile og erfarne trail løbere, og som er vant med udstyr og højdemeter, og dem der har et særligt ønske om noget udover det sædvanlige- og her kan fokus være på udholdenhed, bakketræning, op og nedløb, klippeløb og off-road.

Det praktiske:

Der er planlagte ture hver lørdag kl 12.00, turen varer Ca 1,5 time, og vi starter fra Shelterpladsen ved Hammersøen, nærmeste adresse er: Hammersøvej 4, 3770 Allinge. Der er parkering og rutebussen holder ovenfor Sænevej.

Der er racebrief når vi mødes, og efter turen serveres der saft, og turen evalueres og der er tid til snak.

Der er udover de planlagte ture, også mulighed for ved henvendelse til mig, at få skræddersyet et anderledes forløb, hvis I som virksomhed eller gruppe ønsker en særlig oplevelse. Så tøv ikke med at kontakte mig på 21276761.

Tilmelding og betaling:

Det koster 395 kr. pr. person at deltage på en tur.

Du bedes tilmelde dig på SMS til 21276761 og oplyse navn, alder og telefonnummer. Betaling bedes overført til mobilepay på 21276761, senest på dagen og minimum 2 timer før løbsstart. Husk at anføre dit navn i beskedfeltet.

Ved aflysning af tur refunderes det fulde beløb. Ture afholdes i alt slags vejr.

Medbring:

Jeg anbefaler at du medbringer plads til minimum 0,5 liter væske enten i mavebælte eller løberygsæk, gode sko med grov bund (gerne trailsko), en buff eller kasket, handsker, samt energi svarende til 1000 kalorier. Klæd dig efter vejrforholdene.

Dit ansvar:

Trailløb er som andre sportsgrene udført i naturen risikobetonet, og en forstuvet ankel, en skramme på benet kan forekomme. Derfor er det vigtigt at du har styr på om din ulykkesforsikring dækker, i fald du mod forventning skulle opleve en skade på en tur.

Social:

Info

Åbningstider denne uge:

Intropris indtil 1. marts 2023

Intropris

395,00

Tlf. +45 2127 6761

E-mail huth@post.tele.dk

Web

Hammersøvej 4

3770 Allinge

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00