Tines Gjestehûz

Ophold med sjæl – hele året!

Tines Gjestehûz er et hyggeligt, familiedrevet pensionat beliggende ned til den smukke og dramatiske klippefyldte bornholmske nordøstkyst mellem Allinge og Sandvig. De to idylliske småbyer har et rigt havneliv og butikker, cafeer og restauranter af mange slags. Naturen starter i vores baghave, tæt på skov, klipper, søer og heder, sand og strand, sport og afslapning.

Åbent hele året
Tines Gjestehûz holder åbent for overnatninger med morgenmad hele året. Vi sætter en ære i at yde en personlig service. Vi er et godt alternativ til svigermors sofa, hvis du skal på besøg hos familien. Og vi er også et godt valg hvis du skal arbejde her på øen. Du kan altid bestille et dobbeltværelse til dig alene – og til en meget fornuftig pris.

Udstillinger og live-musik
Desuden afholder vi forskellige arrangementer på Tines Gjestehûz såsom kunstudstillinger og -vandringer, eftermiddage med levende musik, foredrag ol. Møder, kurser, konferencer og fester tilbyder vi at arrangere i samarbejde med lokale aktører således, at vi kan sørge for transport, forplejning, underholdning, ture ud på Bornholm mv. Du kan også leje et helt pensionat kun til din gruppe !

Havblik og hyggelig klippehave
Gjestehûzet består af 19 værelser og har plads til ca. 35 gæster. Alle værelser har bad og er udstyret med køleskab. Nogen få værelser er enkeltværelser, men de fleste kan benyttes af 2-3 personer. Nogle værelser har kig til havet og alle udsigt  til den store, smukke klippehave. Alle værelser er røgfrie. Morgenmaden serveres i spisesalen og nydes der eller ude på terrassen. Klippehaven er opdelt i flere afdelinger, så der er plads til både afslapning og hygge, spil og leg. Der er både grill- og bålplads. Adgang til tennisbane kun 2 min herfra.

Vi har egen p-plads.

Information

Adresse:

  • Strandvejen 49
  • 3770 Allinge

Kontakt:

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00