Svanekeferie

Book en dejlig ferie hos Svanekeferie og bo midt i Danmarks mindste købstad SVANEKE.

Hold ferie med Svanekeferie

Book en skøn ferie hos Svanekeferie og nyd solskinsbyen Svaneke, der er en af de smukkeste byer på øen Bornholm – midt ude i Østersøen – med fantastisk smuk og storslået natur, utrolige lysoplevelser, høj himmel og en masse frisk luft…!

Svanekeferie byder på feriehuse, ferielejligheder og sommerhuse

I Svaneke tilbyder vi private, godt indrettede feriehuse, ferielejligheder og sommerhuse. Book hos Svanekeferie og få en ferie med glæde og afslapning, tid til fordybelse samt masser af skønne naturoplevelser.

Bolig 33 til lystfiskere

I dette hus er der gjort klar til lystfiskeren og hans store fangst; her er der uden for anlagt rensefaciliteter som bord og vand. I udhuset er der plads til en kummefryser til den fangst, der skal glædes over hjemme.

Bornholm og Svaneke er enestående

Bornholm er centrum i Østersøen, naturlig skabt med store klipper, agerland, store skove, søer og smukke strande. Naturen er storslående og rig, lyset tilbyder hele tiden nye farver og oplevelser. Luften er frisk og ren, og virker som ren medicin for øens gæster og fastboende. Svaneke ligger med egen havn ud til Østersøen. Svaneke er den østligste og mindste købstad i Danmark, med idylliske og smukt bevarede, fredede bindingsværkshuse med beliggenheder fra 2–26 m over havet.

Kom nemt til Bornholm

Via Øresundsbroen kan du nå Bornholm fra København på kun godt 3 timer. Der er også billige flybilletter at få til Bornholm.

Vi tilbyder unikke Svaneke-oplevelser.

Information

Åbningsperiode

Sommer

Åbningstider

Særlige åbningsdage

Særlige lukkedage

Kontakt

Tlf. +45 4160 2080

E-mail info@svanekeferie.dk

Web www.svanekeferie.dk

Adresse

Kirkebakken 4

3740 Svaneke

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00