Sol over Gudhjem

Tag til kokkekonkurrencen Sol over Gudhjem og oplev en duel i gastronomisk verdensklasse den 23. juni 2018, når stjernekokke dyster i Gudhjem på Bornholm.

Kokkekonkurrencen Sol over Gudhjem 2018
Oplev den store, spændende kokkekonkurrence “Sol over Gudhjem” den 23. juni 2018, når kokke i verdensklasse dyster på Gudhjem Havn på Bornholm og laver lækre retter af bornholmske gourmet-produkter og fødevarer.

Kokke ved Sol over Gudhjem 2017
Kamilla Seidler fra Gustu, køkkenchef Dennis Juhl Jensen fra Ruths Hotel, køkkenchef Henrik Jyrk fra Restaurant Naes og bornholmske Casper Stuhr Sobczyk fra Hotel Marienlyst dystede i 2017 om det bedste bud på en lækker gourmet-menu med gode bornholmske råvarer. Henrik Jyrk fra Restaurant Naes løb med sejren for 2. år i træk og vandt Sol over Gudhjem i 2017.

Danmarks mest kompetente dommere på Bornholm
Dommerpanelet i 2017 bestod igen af Danmarks mest kompetente dommere, nemlig:
Rasmus Kofoed / Geranium
Jesper Koch / Kocherier
Kenneth Hansen / Svinkløv Badehotel
Per Thøstesen / Bistro Boheme

Madmarked på Gudhjem havn
I forbindelse med konkurrencen Sol over Gudhjem på Bornholm kan du også opleve Madmarked på Gudhjem havn fra kl. 12-17, hvor bornholmske producenter står klar i over 40 boder med smagsprøver og inspiration.

Gourmetdage ved Sol over Gudhjem
Eventen Sol over Gudhjem tilbyder også gourmetdage med madoplevelser i allerhøjeste kvalitet. Hidtil har det kun været muligt at kigge de dygtige kokke over skuldrene, men det er slut, for nu har alle mulighed for selv at prøve kræfter med de dejlige råvarer i forbindelse med tre unikke arrangementer. Du vil blive vejledt af de største eksperter inden for hver deres felt og disse personer er med til at give dig viden om råvarer, kokkefaglige tricks og sidst men ikke mindst, vil de være med til at sørge for at hyggen ved hvert arrangement.

En årlig begivenhed på Bornholm
Kokkekonkurrencen Sol over Gudhjem startede i 2009 på Gudhjem Havn på Bornholm med deltagelse af en række af Danmarks bedste kokke. Et stjernespækket dommerpanel af køkkenchefer fra nogle af landets ypperste restauranter sad i dommerpanelet til at veje, måle, smage og vurdere. Alt dette for at skabe mere fokus på lokale råvarer. Kokkekonkurrencen Sol over Gudhjem er nu en årlig tilbagevendende begivenhed på Bornholm hver sommer i juni måned.

Bornholmske produkter er i fokus
Konkurrencen Sol over Gudhjem har været med til skabe kontakter mellem producenter og store restauranter i Danmark, og i dag er mange bornholmske producenter faste leverandører til en lang række anmelderroste restauranter i Danmark. Samtidig giver det madinteresserede en unik mulighed for med egne øjne at se, hvordan den gastronomiske verdenselite omdanner bornholmske råvarer til den perfekte ret. På tætteste hold vil du kunne observere, overvåge og spørge ind til deltaljer, teknikker og overvejelser bag den kreative madlavning.

Praktisk Information

Adresse:

  • Gudhjem Havn
  • 3760 Gudhjem

Kontakt:

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00