Sømarkens Cykeludlejning

Lej cykler eller mountainbikes hos Sømarkens Cykeludlejning i Østre Sømarken på Sydbornholm

Velkommen til Sømarkens Cykeludlejning! Vi har i mere end 27 år drevet cykeludlejning på Bornholm. I den tid har vi hjulpet adskillige turister med at opleve Bornholms flotte natur fra cykelperspektiv og har oplevet udviklingen af Bornholms cykelstier, som har gavnet cykeloplevelsen og samtidig forandret vores turisters behov fra år til år. Dette er noget vi har gjort til Bornholms bedste pris på cykeludlejning.

 

Vi ønsker at gøre cykelferien til en mindeværdig oplevelse og bestræber os derfor i, at kunne efterkomme vores turisters ønsker. Hos os finder du derfor et bredt udvalg af cykler, cykelhjelme, kurve, anhængere mv. til både hyggelig cykelferie og til den mere krævende turist.

 

Sømarkens Cykeludlejning har igennem årene bestræbt sig på, at holde priserne lave samt have attraktive cykler for vores turister, derfor kan vi også garantere de billigste udlejningspriser på Bornholm.

Skulle der være et mere specielt behov står vi klar til at være behjælpelige, send os blot en email eller ring til os og vi skal gøre vores for at sikre en uforglemmelig cykeloplevelse på Bornholm.

Du kan også leje en elcykel hos os.

Se priser her

Billig cykeludlejning på Bornholm

Social:

Praktisk information

Åbningstider denne uge:

Tlf.: +45 2175 8790

E-mail: info@soemarkenscykeludlejning.dk

Web: soemarkenscykeludlejning.dk

Søvangsvej 4

3720 Aakirkeby

Østre Sømarken

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00