}

Sneglehus

Bo på Sneglehus Bed & Breakfast udenfor Nexø og nyd hyggelige omgivelser

Det storslåede, mere end 100 år gamle bindingsværkshus er omgivet af den smukke Bornholmske natur ca. 3 km nord for Nexoe og ca. 5 km syd for Svaneke. Omgivet af gamle træer og marker, flot udsigt til havet og til fods er der kun 10 minutter. Du kan være her som familie, par eller alene for at tage en pause fra hverdagen, slappe af og genoplade batterierne. Oplev varierede vandreture langs kyststierne. Da Sneglehus ligger direkte på Cyklevej 10, har du masser af muligheder på cykel. Cykler kan lånes gratis.

I kommer til at bo i en til huset tilstødende lejlighed for 2 til 4 personer med separat indgang. Den 40m² store lejlighed blev fuldstændig renoveret i 2018, fornyet og har et soveværelse med 2 enkeltsenge (kan sættes sammen til en pladsbesparende 1,60m dobbeltseng) og et stort stue- / soveværelse med luksuriøs sovesofa (lamelbund og højkvalitets koldskummadras), som inden for få sekunder kan omdannes til en 1,60 dobbeltseng kun ved et enkelt træk. Dette værelse har også spiseplads og tv med satellitkanaler. Wi-Fi er gratis tilgængelig i hele lejligheden. I lejligheden er der desuden fuldt udstyret køkken med komfur, ovn, opvaskemaskine, køleskab inkl. fryser og badeværelse med brusebad.

Du har din egen terrasse med havemøbler, samt adgang til den store have med frugttræer og urter.

Morgenmaden, som vores gæster kan bestille, består af næsten 100% økologiske og regionale produkter. I månederne juli og august kan aktiviteter i naturen bookes til børn af feriegæster 2x om ugen. Afhængig af alderen er også enheder i ayurvedisk baby massage mulig.

Børn og hunde er meget velkomne og for os meget vigtige gæster. Sengelinned og håndklæder er til rådighed og kan lånes på forespørgsel.

Del af Outdoor Friends Bornholm
Vi er med i Outdoor Friends Bornholm, hvor vi sammen vejleder dig om outdooroplevelser. Se mere her.

Social:

Info

Åbningsperiode

Særlige åbningsdage

Særlige lukkedage

Tlf. +49 (0)1632170922

E-mail sneglehus@osnanet.de

Web www.sneglehus.com

Nørremarksvej 13

3730 Nexø

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00