Sandvighus

SandvigHus er et nyetableret hotel, der befinder sig i den smukke by Sandvig, der ligger på den nordlige del af Bornholm.

Sandvighus (tidligere HosEngholm) har i 2021 fået ny bemanding. Vi er to familier, Kjær Madsen og Obel og vi glæder os til at byde nye og gamle gæster velkomne, når vi slår dørene op den 20. juni. Sandvighus er for os hjemligt og hyggeligt og med en atmosfære af afslappet imødekommenhed.

Sandvighus består af 12 skønne værelser og en hyggelig restaurant. Hotellet har også en lounge, hvor man kan hænge ud og spille spil og hygge sig.

Sandvighus Gården er en fantastisk solrig gård. I gården vil der i løbet af dagen blive serveret brunch, kaffe og kage. Sidst på eftermiddagen åbner vi baren, hvor vi tilbyder øl, vin, enkelte drinks, snacks og Tapas. 3-4 aftener om ugen tænder vi op for grillen eller der kommer en foodtruck forbi.

Nogle af dagene tilbyder vi morgen pilates i gården.

Vi tilbyder vores gæster et ophold midt i det idyliske Sandvig på det Nordlige Bornholm, hvorfra der er let adgang til det smukke Hammeren og Hammershus Slotsruin.

Sandvighus ligger tæt på en meget hyggelig lille strand, hvor du kan tage en dukkert både vinter og sommer for de friske. Eller blot nyde strandlivet og atsmosfæren.

Er du til det aktive, så kan du opleve, golf, cykling, vandring, fiskeri, surf, kitesurf, SUP (Stand Up Paddleboard) og meget meget mere, som alt sammen er tilgængeligt på Bornholm.

Nøglen til oplevelserne er ikke nødvendigvis at det skal være dyrt og fint, men at oplevelserne bærer præg af kvalitet og personlighed, også når det gælder vores anbefalede udvalgte aktiviteter og udflugter. Vi tør derfor godt sige, at vores gæster vil komme beriget hjem, hvad enten man tager på oplevelse med den eneste ene, familien, vennerne eller kollegaerne.

Social:

Info

Åbningsperiode

2021

Åbningstider

Særlige åbningsdage

Særlige lukkedage

Kontakt

Tlf. +45 6128 0200

E-mail info@sandvighus.dk

Web sandvighus

Adresse

Hammershusvej 17

3770 Allinge

Sandvig

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00