Artikel

Rejs med Færgen til Bornholm

Tag Færgen til Bornholm via Ystad (København), Køge eller Sassnitz

Rejs som du vil til Bornholm

Med de billigere færgebilletter til Bornholm er der næsten ingen begrænsninger – du kan rejse til fods, på cykel, knallert eller motorcykel, i bil med eller uden anhænger eller campingvogn, i autocamper, bus eller tog. Mulighederne er mange med BornholmerFærgen! På Færgens hjemmeside kan du se priser, tilbud, sejlplaner og køreplaner, nyheder, trafikinformation og meget mere. Fra hjemmesiden bestiller du billetter til BornholmerFærgen og du kan oprette en ”MinFærge”-brugerprofil, hvor du får din helt egen personlige side – skræddersyet efter dine behov.

Ystad-Rønne

Rejs med BornholmerFærgen på ruten Ystad-Rønne året rundt. Sejlturen med hurtigfærgerne Leonora Christina og Villum Clausen tager kun 1 time og 20 minutter, og der er kun ca. 1 times kørsel mellem København og Ystad, så du er hurtigere på Bornholm end du tror!

Køge-Rønne

Tag den afslappende sejltur med BornholmerFærgen mellem Køge og Rønne. Sejlturen varer 5 timer og 30 minutter og der er afgange hver dag hele året. Fra Køge er der afgang kl. 00.30 med ankomst kl. 06.00 og fra Rønne er der afgang kl. 17.00 med ankomst kl. 22.30.

Sassnitz-Rønne

Rejser du via Tyskland, eller vil du til Tyskland fra Bornholm, kan du sejle med BornholmerFærgen på ruten Sassnitz-Rønne. Turen til og fra Sassnitz på Rügen tager 3 timer og 30 minutter. BornholmerFærgen sejler på ruten Sassnitz-Rønne fra marts/april til november.

København-Rønne

Rejser du som gående, kan du rejse med bus eller tog mellem København og Bornholm. Bestil billet til Bornholmerbussen eller Øresundstoget og Skånetrafiken (via DSB) og rejs mellem København og Rønne via Ystad på ca. 3-4 timer.

Færgen Bizz og Kort

Rejser du ofte til Bornholm eller vil du gerne rejse oftere men billigere?
Tilmeld dig til Færgen Bizz og Færgen Kort og rejs billigt og fleksibelt til Bornholm. Med Færgen Bizz og Færgen Kort rejser du til rabatterede priser, kommer nemt igennem check-in og har fuldt overblik over dine billetter på ”MinFærge”.

1

Bornholmerfærgen

Læs mere om bornholmerfærgen her.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00