Artikel

Regnvejr: Aktiviteter på Bornholm med børn

Er vejret ikke med jer på jeres ferie på Bornholm? Så fortvivl ej - Bornholm byder på en masse spændende og sjove aktiviteter til en regnvejrsdag. Her finder I inspiration til hvad I kan lave med børnene når vejret byder på regn.

Skulle regnen vælge at kigge forbi på jeres ophold på Bornholm, så er der alligevel en masse andet I kan opleve. Bornholm er alletiders altid – også i regnvejr.

Her er forslag til aktiviteter familien kan lave sammen, hvor vejret slet ikke betyder noget.

Inspiration til indendørsaktiviteter.

1

Rønne Bio

Hvad passer bedre til en regnvejrsdag end en tur i biografen? Rønne Bio viser film for hele familien. I kan også besøge biograf Scala i Gudhjem.

2

NaturBornholm

Tidsrejse, jordskælv, dinosaurer, Østersø-akvarium, levende krokodiller, bisonudstilling og mere. Besøg oplevelsescentret NaturBornholm i den sydlige udkant af Aakirkeby - en oplevelse for hele familien, hvor naturvidenskab bliver underholdning.

3

Gudhjem Svømmehal

Både i Gudhjem og i Rønne finder I svømmehaller, hvor familien alligevel kan få en skøn dukkert, selvom vejret udenfor ikke er til det.

4

Bornholms Sommerfuglepark

Hos Bornholms Sommerfuglepark i Nexø har I mulighed for at nyde de mange lyde, dufte og farver – frembragt af blomster, planter, fugle og ikke mindst de mere end 1.000 store, farvestrålende sommerfugle, der flyver frit omkring i det store tropisk opvarmede glashus.

5

Værftet - skaterhal, legeland og cafe

Gå på opdagelse i vores 700 m2 store legeland. Hold balancen på Noahs ark, kravl rundt i Babelstårnet og sving dig i Edens have. Spil indendørs fodbold, airhockey, bordfodbold m.m. Der er helt sikkert noget for enhver alder hos Værftet.

6

Bornholmertårnet

Besøg et tophemmeligt og topsikret koldkrigs militæranlæg i Dueodde. Forsvarets Efterretningstjenestes tidligere lyttepost er nu er åbnet for offentligheden. De 1300 m2 er i dag indrettet med store billede udstillinger, film, maskiner og apparater fra 2. verdenskrig og især fra Den Kolde Krig på Bornholm.

7

Bornholms Automobilmuseum

Der findes flere end 80 automobiler, traktorer og motorcykler på Bornholms Automobilmuseum. I kan også se meget andet nostalgi, som legetøj - tele radio. Bornholms første fjernsyn TV mm.

8

Bornholms Forsvarsmuseum

Besøg Bornholms Forsvarsmuseum i Rønne og oplev de mange unikke militærhistoriske genstande fra Bornholms historie. Museet rummer en skat af genstande fra Bornholms militære historie. I museets forgård findes en række militære køretøjer og kanoner, som frit kan prøves og røres ved. Mange gæster synes det er sjovt, at sætte sig og betjene museets gamle Bofors antiluftskytskanon, eller tage billeder ved M/24 kampvognen fra filmen Olsen Banden Junior.

9

Lilli’s Glasdesign og Glas-workshops

Hvis du vil prøve at arbejde med kold glas, kan du besøge en af Lilli’s 2 Glas-workshops, som du finder på Søndre Landevej 21 nær Arnager og i Kirkegade 7, Allinge. Her kan selv mindre børn og voksne sammen få en hyggelig og anderledes oplevelse og skabe deres egne helt personlige glasmotiver på et glasophæng.

10

Melstedgård Landbrugsmuseum

Melstedgård er et rigtig spændende landbrugsmuseum for hele familien udenfor Melsted. Melstedgård kan føres tilbage til begyndelsen af 1600-tallet og drives i dag af Bornholms Museum. På Melstedgård finder du mange sjove aktiviteter for alle aldre! Der er både aktiviteter inde og ude. På Madkulturhuset gaarden - lige ved siden af - kan børn deltage i spændende madlavningsevents. Tjek programmet på gaardens hjemmeside - gaarden.nu.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00