Pension Langebjerg

Nyd et skønt ophold på Pension Langebjerg i Sandvig. Her finder du hygge og service i naturskønne omgivelser på Nordbornholm.

Kendt for personlig service og hyggelig atmosfære
Pension Langebjerg i Sandvig er kendt for sin personlige service og hyggelige atmosfære.

Gammel stationsbygning
Pension Langebjerg holder til i den gamle stationsbygning fra jernbanen mellem Sandvig og Rønne. Hotel-pension Langebjerg byder på velindrettede værelser med eget bad. I den hyggelige spisestue kan du nyde din morgenmad samt mandag, onsdag og fredag, en dejlig middag, som Jakob står for. Morgenmaden serveres fra kl. 8.00-9.30 og middagen fra kl. 18.30.

Den smukke udsigt over havet
Hotel-pension Langebjerg byder på en smuk udsigt over havet samt det meget naturskønne område Hammeren med granitfjeld, der hæver sig fra dalen med Hammersøen mod sydøst. Området indbyder til traveture i storslået natur. Hotel-pension Langebjerg byder også på en stor solrig have på 4.000 m2 med solterrasse, liggestole og grill.

Mange muligheder
Vi tilbyder også cykeludlejning, pensionen har en stor have med en grill til fri afbenyttelse, derudover råder vi over fri wifi til gæsterne – og, hvis du vil ud på tur, så er der mulighed for at få madpakke og kaffe og te til turen.

Social:

Brugernes anmeldelser:

Praktisk information

Åbningstider denne uge:

Ingen tilgængelige åbningstider for denne uge.

Tlf. +45 5648 0298

E-mail langebjerg@mail.dk

Web www.langebjerg.dk

Langebjergvej 7, Sandvig

3770 Allinge

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00