øKassen

øKASSEN leverer grønsagskasser lige til døren i en abonnementsordning og du vil kunne møde vores el-varevogn over hele Bornholm.

øKASSEN leverer grønsagskasser lige til døren i en abonnementsordning og du vil kunne møde vores el-varevogn over hele øen, kørende de friskhøstede varer ud til dig samme eftermiddag, som vi modtager dem i vores pakkecentral i Østermarie. I kassen findes 6-12 forskellige lokalt dyrket årstidsrigtige grønsager og frugter – nok til 2-3 mennesker i en uge. De grønsager og frugter, du finder i kassen, er enten økologiske, dyrket på permakulturelt vis eller fremavlet med omhu og omsorg, uden brug af sprøjtemidler eller kunstgødning. Generelt vil vi sige, at de alle er bæredygtigt dyrket – og kommer fra navngivne producenter på Bornholm. Hver vare mærkes med producentens navn og høstdato.

øKASSEN har som mission at understøtte og fremme bæredygtighed indenfor produktionen af frugt og grønt på Bornholm og sikre, at forbrugeren har let adgang til sunde lokale produkter af høj kvalitet. øKASSEN understøtter muligheden for at være en aktiv del af den lysende grønne ø – vores bornholmske fællesskab og identitet. øKASSEN har sit hjem på gården Egely, udenfor Østermarie. Grundlæggerne Mugen Hilary Adler and Ann Charlott Skogøy mødte hinanden i 2010, da de sammen etablerede Gaia Projektet og Gaia Madhus. Begge har arbejdet med bæredygtighed gennem en årrække og glæder sig til at dele deres erfaringer med dig. øKASSEN startede med at levere grønsagskasser i juli 2016.

Social:

Information

Adresse:

  • Glappevej 12
  • 3751 Østermarie

Kontakt:

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00