NXBR

Hos NXBR udvikler og laver vi økologiske natur drikke. Råt, rent og ærligt.

Læskedrik og idéen

Historien og idéen bag NXBR blev til i sommeren 2016. Fortællingen om det gamle bryggeri, der producerede øl og læskedrikke, har vi vakt til live igen. I første omgang med vores økologiske læskedrikke Vandkefirperler som hovedperson.

Siden da har vi arbejdet hen imod at dele vores NXBR og vores passion for denne fermenterede læskedrik med de mange gode egenskaber. Vi vil være i fortsat vækst, udvikle nye smagfulde varianter og være i konstant udvikling for at optimere vores produkter til gavn for alle, der nyder vores økologiske natur drikke.

Rene råvarer

Det giver god mening, for os, at det er rene råvarer og den ægte smag, der er fokus på i vores produkter.

Vores økologiske drikke er ikke tilsat nogen form for unaturlige tilsætninger, kunstige sødemidler eller e-numre. Vi bruger udelukkende, det moder jord kan give os af, 100% økologiske og ærlige råvarer, og i det omfang det er muligt bruger vi råvarer fra Bornholm.

Vi har respekt for historien og dyderne for godt gammeldags håndværk, og derfor er hver eneste flaske håndbrygget i Nexø.

Bæredygtige fødevarer

I vores fødevareproduktion har vi gjort tiltag til at kunne tilbyde dig bæredygtige bornholmske fødevarer. Vi optimerer energikilder, produktionsmetoder, affaldssortering og og ressourceforbrug. Læs mere på vores hjemmeside eller spørg os direkte.

NXBR BOBLER

Hej verden.
Jeg hedder Paulie og er founder og brewmaster hos NXBR. Idéen til bryggeriet fik jeg i 2016 og med en god portion held, optimisme og hårdt arbejde, så NXBR, (inspireret af det gamle Nexø bryggeri 1865-1970), dagens lys i sommeren 2017. Selv samme efterår kom de første varianter af Vandkefirperler, som er en økologik fermenteret læskedrik, der indeholder naturlige bobler, mælkesyrebakterier og er lav på sukker, med smagene CITRON & HINDBÆR, i handelen på Bornholm. Det var faktisk det første kommercielle vandkefir produkt nogensinde i Danmark!

Sidenhen er rejsen om at udbrede og formidle vores NXBR og vores mission om at skabe naturlige ØKO drikke vokset stille og stødt. Vi har nye produkter på vej og er i konstant udvikling. Vores rejse er lige begyndt, vi håber at i vil følge os.

 

Social:

Information

Åbningsperiode

Særlige åbningsdage

Særlige lukkedage

Tlf. + 45 22 58 91 35

E-mail info@nxobrewery.dk

Web nxobrewery.dk

Brogade 7 A

3730 Nexø

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00