NORDIC fermentation - JUN KOMBUCHA

Vi brygger nænsomt KOMBUCHA, fermenteret te, i vores hyggelige håndværksbryggeri, og krammer kærligt KRAUT for at frigøre de gode næringsstoffer.

Vi dyrker den rene, nordiske natur og dens vidunderlige mangfoldighed af frugt, bær, blomster, grøntsager og urter .

Vores udvalg af økologiske JUN KOMBUCHA og KRAUT er af højeste kvalitet og smag, lavet af særligt udvalgte og rene, nordiske råvarer.

Vores JUN KOMBUCHA er en luksus udgave af kombucha (fermenteret te) brygget på nordiske blade og råhonning.

Vi deler gerne vores viden og holder også løbende workshops i fermentering, også særligt tilrettelagt jeres individuelle behov og niveau. Du er altid velkommen til at kontakte os herom.

JUN KOMBUCHA findes i varianterne Hamp & Honning, og Havtornblade, Honning og en række nordiske bær og frugter som Æble, Blåbær, Havtornbær, Solbær&Brombær, samt bornholmske Vilde Kirsebær.

Du kan se mere om JUN KOMBUCHA her, og om KRAUT her.

Hamp Jun Kombucha
Jun Kombucha Hamp er i en særklasse for sig, med toner af grapefrugt i samspil med den skønne honning.
Når Jun Kombucha hamp, får lov at modne en måneds tid, vil der dannes de skønneste mousserende bobler og du vil opleve nogle meget fine smagsnuancer dels fra den bornholmsk producerede og håndplukkede hamp, men også i mødet mellem hamp, honning og fermenteringens vidunderlige evne til at fremme smagsnuancer.
Dette er meget vellykket i denne helt særlige Jun Kombucha, som udmærket kan stilles frem som velkomstdrink, som et alternativ til vin eller øl eller blot til lyst. Tillige står den smukt i cocktails.

Social:

Praktisk information

Adresse:

  • Gl. Rønnevej 17A
  • 3730 Nexø

Kontakt:

Tags: Gourmet, Kursus, Nexø

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00