”Nak og æd” på bornholmsk

”Nak og æd” på bornholmsk - det er virkelig en oplevelse når børnene i de bornholmske børnehaver og skoler er ude i naturen med jægeren og hans hund.

Nu vil min lille naturskole “Enjægerkomforbi” også tilbyde sig til turister, og andre. “Det er specielt segmentet familier med småbørn der forventes, at ville deltage i mine ture”, siger naturformidler Tonni Koefoed Larsen fra Snogebæk. Dagens clou er, når børnene er ude at jage sammen med hunden, og mærkelig nok – lykkes det altid børnene at finde frisk vildt (ænder, fasaner og lignende) i skoven.

Vildtet bæres herefter i triumf til bålpladsen, hvor børnene selv sammen med de voksne gør vildtet i stand, og derefter steges kødet på bålet.
Smagen af det friske vildtkød er virkelig en oplevelse, som børnene husker bagefter.

Jeg har efterhånden været på banen i ti år, med min naturformidling, og det har virkelig været en succes. Arrangementet tager mellem to til tre timer, og jeg samler holdene så der minimum vil være ti deltagere på hvert hold. Det vil typisk være inde i de store skove midt på øen i en af de offentlige sheltere, det vil finde sted.

Prisen for denne store oplevelse (inklusive vildkødet og andre materialer) er 90 kr. pr. deltager

Info

Adresse:

  • Hovedgade 31
  • 3730 Nexø
  • Snogebæk

Kontakt:

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00