mette duedahl

Mette Duedahl

Mette Duedahl arbejder med keramisk design og produktion. Hun brænder for at få håndværket, æstetikken og den gode funktion til at gå op i en højere enhed.

Mette Duedahl brænder for at få håndværket, æstetikken og den gode funktion til at gå op i en højere enhed. Lykkedes det står man med et brugbart, tidsløst og smukt stykke keramik i sine hænder. Hun arbejder med keramisk design og produktion, primært i stentøj.

Mette finder inspiration i hverdagens behov. Det at stå og mangle en ting er meget motiverende for hende. Det er en stor tilfredsstillelse, at have et behov for en ting og selv være i stand til at fremstille det.  Farverne i hendes produkter finder hun altid inspirationen til i naturen.

Formene som Mette arbejder med er meget enkle og meget lidt larmende. Det samme gælder favepaletteen hun benytter sig af, som primært er afdæmpede jordfarver. Bag de form -og farvemæssige valg ligger der et ønske om at skabe langtidsholdbare produkter. De skal ikke skiftes ud efter et halvt år på hylden, men forhåbentlig blive et brugt og værdsat hverdags redskab i mange, mange år.

Mette Duedahl er uddannet fra The Royal Danish Academy of Fine Arts, School of Design på Bornholm i 2011.

LAND serien

All LAND products have been designed with peace and presence in mind. Inspired by everyday needs, Mette Duedahl has designed a series of simple, timeless and durable products that make clear references to the colours and surfaces found in nature. With their clean lines and understated aesthetics, LAND products are presented in the simplicity of what they really are; pieces of processed nature with user-friendly qualities that enable them to exist as favourite household items for many years to come.

HANDMADE serien produceres og sælges fra Mette Duedahls værksted i Listed.

Social:

Info

Åbningstider denne uge:

Kontakt

Tlf. +45 3011 1281

E-mail info@metteduedahl.com

Web metteduedahl.com

Adresse

Strandstien 4A

3740 Svaneke

Listed

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00