Bornholms Mad- og Drikkefestival

KULINARISK Ø - Bornholms Mad- og Drikkefestival løber af stablen i dagene 2.-5. september 2021. Her kan du få madoplevelser i særklasse, når en lang række bornholmske madaktører åbner dørene for dig.

Læs mere her

Kulinarisk Ø – Bornholms Mad- og Drikkefestival 2021 inviterer til unikke bornholmske madoplevelser 2. – 5. september, når de lokale landmænd, fødevareproducenter og gårdbutikker åbner dørene for publikum.

Midt i det bornholmske sommerland, og fordelt over hele øen, vil en perlerække af fødevareevents byde de mange glade sommergæster indenfor. Alle er velkomne. Kulinarisk Ø byder på oplevelser for både nysgerrige og nørder, unge børn og gamle børn, herboende og tilrejsende. Der er noget for enhver smag. Madfestivalen er lige så farverig som det bornholmske fødevarelandskab.

I eventkalenderen tilgår en lang række spændende og velsmagende tilbud, som Kulinarisk Ø – Bornholms Mad- og drikkefestival byder på. Der er mad overalt – hele vejen fra mulden til munden; besøg hos grise, lam, geder og køer, duften i havtornplantagen, og mulighed for at blive klogere på mælkens magiske muligheder. Der bliver budt på de nyeste smagsoverraskelser som kaffeøl og vinterens nyudviklede produkter, og en sjælden lejlighed til at besøge oliemøllen og de veletablerede bryggerier.

Hvis du ikke er helt mæt endnu, kan du lægge vejen forbi et af madmarkederne med bornholmske produkter. Du finder helt sikkert noget, der sætter gang i både fantasien og mundvandet – Velbekomme.

Din guide: Sådan stiller du sulten efter madoplevelser

Madfestivalen afholdes i mindre format i 2021. Festivalen er koncentreret omkring tre arrangementer på madkulturhuset gaarden.

Bornholmernes Mad – en kulturhistorisk kogebog

Er du nysgerring efter at lære bornholmeres mad kende, som den var for 100 – eller måske 200 år siden? Så kunne du måske fordybe dig i bogen “Bornholmernes Mad – en kulturhistorisk kogebog”. Den er skrevet af tidligere museumsdirektør af Bornholms Museum, Ann Vibeke Knudsen. Bogen fik i 1994 en litterær pris af Académie Internationale de la Gastronomie. Den kulturhistoriske kogebog med Niels-Holger Larsens flotte fotos kan du også finde på www.bornholmernesmad.dk. Denne side er en guldgrube med billeder og madhistorier fra “gamle dage” på Bornholm.

Vidste du ellers, at Kadeau´s køkkenchef Nicolai Nørregaard ikke rejser nogen steder hen uden sin bibel “Bornholmernes Mad”? Læs hvorfor her.

Download vores Bornholm app

Få mest ud af ferien på Bornholm, med vores officielle rejseguide. Appen er gratis, og giver dig adgang til information om alle de oplevelser, der venter dig. I app'en finder du også alle madoplevelser i forbindelse med Bornholms Madfestival. Under 'Events' skal du blot klikke på "Filter" i øverste højre hjørne og vælg "Madoplevelser" for at se alle Madfestivalens events.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00