Lilli’s Glasdesign, Glas-workshop & Café

Glad Bornholmsk Glaskunst

Indehaver af Lilli’s Glasdesign, Lilli Carlsen er veletableret som glasdesigner på Bornholm med glasproduktion og glasbutik på 21. år. I tilknytning til glasbutikken har Lilli et koncept med en åben Glas-workshop, hvor alle, selv børn ned til 3 år, kan få et indblik i en glasdesigners arbejde, selv arbejde med glas og få sit eget glaskunstværk med hjem.

Lilli’s butik med tilhørende Glas-workshop (og nu også en hyggelig café med lækker kaffe) ligger i Nylars på Søndre Landevej 21, og her kan du møde kunstneren. I butikken og glas-workshoppen er der, på nær jan.-mar. åbent hele året.

Lilli’s Glasdesign

Hvis du vil se smuk og anderledes glaskunst, er der rig mulighed for det i Lilli’s glasbutik. Her er et kæmpe udvalg af udelukkende egen-producerede glasprodukter, som er fremstillet her på Bornholm, og du vil opleve et væld af glade farver samt spændende kreationer, som du ikke finder andre steder. Lilli designer og producerer alt selv i værkstedet på Søndre Landevej, og hele tiden bliver ideer omsat til nye produkter.

Lilli’s Glas-workshop

Hvis du vil prøve at arbejde med kold glas, kan du besøge Lilli’s Glas-workshop, som du også finder på samme adresse, Søndre Landevej 21 nær Arnager.

Her kan selv mindre børn og voksne sammen få en hyggelig og anderledes oplevelse og skabe deres egne helt personlige glaskreationer. De færdige kreationer kan afhentes efter nærmere aftale i butikken, dog aldrig samme dag. Det er en god ide, at komme i starten af sin ferie, da kreationerne skal brændes i ovnen, inden de kan hentes.

Du kan vælge mellem flere forskellige ting du kan lave i Lilli’s Glas-workshop. Kan du ikke nå at hente kreationerne inden hjemrejse, kan du altid få det tilsendt (forsvarligt pakket) med PostNord til et udleveringssted nær dig. Det koster kr. 60,00 overalt i DK uanset mængden.

Se vores webshop

Find Danmarks flotteste udvalg af farverig Glaskunst.

Glaskunst fra Bornholm

Social:

Anmeldelser:

Info

Åbningstider denne uge:

Tlf. +45 5126 3599

E-mail lillis.glasdesign@mail.dk

Web lillis.dk

Søndre Landevej 21

3720 Åkirkeby

Relaterede events

Herunder finder du events af samme arrangør, som du kan deltage i.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00