Lilli’s Glasdesign og Glas-workshops

Glad Bornholmsk Glaskunst

Indehaver af Lilli’s Glasdesign, Lilli Carlsen er veletableret som glasdesigner på Bornholm med glasproduktion og glasbutikker på 13. år. I tilknytning til glasbutikkerne har Lilli indenfor de seneste år udvidet konceptet med 2 åbne Glas-workshops hvor alle, selv børn ned til 3 år, kan få et indblik i en glasdesigners arbejde, selv arbejde med glas og få sit eget glaskunstværk med hjem.

Lilli’s butikker med tilhørende Glas-workshops ligger i hhv. Nylars og Allinge. Produktionen foregår på Søndre Landevej 21 i Nylars, og her kan du møde kunstneren. I Nylars er der åbent hele året. Den anden butik og workshop ligger i Kirkegade 7 i Allinge. Her er der åbent fra påske til og med oktober.

Lilli’s Glasdesign

Hvis du vil se smuk og anderledes glaskunst, er der rig mulighed for det i en af Lilli’s 2 glasbutikker. Her er et kæmpe udvalg af udelukkende egen-producerede glasprodukter, som er fremstilet her på Bornholm, og du vil opleve et væld af glade farver samt spændende kreationer, som du ikke finder andre steder. Lilli designer og producerer alt selv i værkstedet på Søndre Landevej, og hele tiden bliver ideer omsat til nye produkter.

Lilli’s Glas-workshops

Hvis du vil prøve at arbejde med kold glas, kan du besøge en af Lilli’s 2 Glas-workshops, som du finder på Søndre Landevej 21 nær Arnager og i Kirkegade 7, Allinge.

Her kan selv mindre børn og voksne sammen få en hyggelig og anderledes oplevelse og skabe deres egne helt personlige glasmotiver på et glasophæng. De færdige glasophæng kan afhentes dagen efter.

Som noget helt nyt kan unge og voksne nu også lave sit eget helt personlige glas-navneskilt i Lilli’s 2 Glas-workshops. Det færdige navneskilt kan afhentes 2 dage efter, og det vil være monteret på en rustfri stålplade lige til at hænge op.

Se TV2/Bornholms reportage fra Lilli’s Glasdesign HER

Se vores webshop

Find Danmarks flotteste udvalg af farverig Glaskunst.

Glaskunst fra Bornholm

Social:

Anmeldelser:

Info

Adresse:

  • Søndre Landevej 21
  • 3720 Åkirkeby

Kontakt:

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00