Image

Baltic Sea Glass

I den tidligere hønsefarm, med den fantastiske udsigt, vil I kunne opleve Pete Hunner og Maibritt Jönsson og deres team af glaspustere.

I den tidligere hønsefarm, med den fantastiske udsigt, vil I kunne opleve Pete Hunner og Maibritt Jönsson og deres team af glaspustere, forvandle den glødende, flydende glasmasse til fade, skåle, vaser og meget mere. Med mere end 30 års erfaring er der ikke meget Pete og Maibritt ikke ved om glas og tekniker, og de deler gerne ud af denne viden. Parret er inspireret af den bornholmske natur og omgivelserne omkring deres værksted Melstedvej 47 på kyststrækningen tæt ved Gudhjem.

Ud over de smukke unikaer laves også brugsglas som drikkeglas, vinglas, vaser, lysestager, skåle og meget mere. Værkstedet og galleriet er åbent for besøg hver dag fra kl. 10 – 17 i sommerhalvåret.

Det er derfor oplagt at lave et stop på jeres bornholmertur og besøge Baltic Sea Glass for at opleve stemningen og intensiteten, når det varme flydende glas bliver til brugsting.

Tjek for åbningstider på www.BalticSeaGlass.com og kontakt gerne Baltic Sea Glass på bsg@balticseaglass.com eller på tlf: 5648 5641.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00